Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Στα μουλωχτά» η επίσκεψη της Υπουργού

Μόλις 29 λεπτά πριν την έναρξη του προγράμματος της υφυπουργού εσωτερικών, έγινε γνωστή η επίσκεψη Χρυσοβελώνη στη Βέροια (δείτε εδώ). Το πρωί της Παρασκευής στις 11.01 ήρθε το mail και λίγα λεπτά αργότερα, τηλεφωνικώς, ενημερώθηκαν τα ΜΜΕ να σπεύσουν στη Νομαρχία από όπου
ξεκινούσαν οι επαφές. Όμως κοτζάμ υπουργός για να έχει κανονίσει συναντήσεις με Αντιπεριφερειάρχη, με Μητροπολίτη, με Δήμαρχο, επισκέψεις σε κοινωνικές δομές και συσκέψεις με θεσμικές επιτροπές… προφανώς το πρόγραμμα υπήρχε από μέρες. Και προφανώς κρατήθηκε μυστικό.
Να΄τανε μήπως ο «φόβος των Ιουδαίων» για το ενδεχόμενο «θερμής» υποδοχής; Τελικά την υπουργό υποδέχτηκαν και συνόδευσαν βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν εμφανίστηκε ουδείς εκ των ΑΝΕΛ (άγνωστο αν υπάρχουν πλέον στη Βέροια), από τους οποίους θυμίζουμε προέρχεται η υφυπουργός Εσωτερικών... δυνατά, ελληνικά και αντιμνημονιακά!

2 σχόλια:

  1. Στα μουλωχτά, στα κρυφά σαν τους κλέφτες και κυνηγημένοι θα είστε, όχι μόνο στη Μακεδονία, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ...ΚΑΡΕΚΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ