Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεσυρόπουλος: «Οι πολίτες της Ημαθίας στο πλευρό του Μητσοτάκη»

Με προσωπική του ανάρτηση στο facebook ο Βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος μίλησε με θερμά λόγια για τον Πρόεδρο της ΝΔ και τόνισε χαρακτηριστικά πως οι πολίτες της Ημαθίας, με την στάση τους, απέδειξαν περίτρανα πως βρίσκονται και συμπαρατάσσονται στο
πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάλιστα, όπως τόνισε, η ΝΔ θα πάρει μια ξεκάθαρη εντολή από τον λαό για να κυβερνήσει τη χώρα, για να ξημερώσει μια νέα μέρα για όλους. 

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του: 

«Οι πολίτες της Ημαθίας, απέδειξαν περίτρανα ότι, συμπαρατάσσονται στο πλευρό του Προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για να φέρει την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο Τόπος μας, για να ενώσει όλους τους Έλληνες. Οι πολίτες που εξαπατήθηκαν από τις ψεύτικες υποσχέσεις του κ. Τσίπρα και πληρώνουν σήμερα τον λογαριασμό, οι πολίτες που βλέπουν να υβρίζεται και να συκοφαντείτε το εθνικό τους συναίσθημα, που διαπνέονται από υγιή πατριωτισμό, μακριά από τα άκρα του εθνικισμού και του εθνομηδενισμού, θα δώσουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ξεκάθαρη εντολή για να κυβερνήσει τη χώρα, για να ξημερώσει μια νέα μέρα για όλους».














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ