Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πασίγνωστη Βεροιώτισσα κοντά στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Σρι Λάνκα

Το δημόσιο μήνυμά της
Σε κατάσταση «σοκ» βρίσκεται η παγκόσμια κοινότητα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που δέχθηκαν ναοί και ξενοδοχεία στην Σρι Λάνκα στα νοτιοανατολικά της Ινδίας. Τουλάχιστον 290 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 500 ακόμη τραυματίστηκαν σε μπαράζ

βομβιστικών επιθέσεων που σημειώθηκαν ανήμερα το Πάσχα σε δημοφιλείς θρησκευτικούς και τουριστικούς προορισμούς. Στην συγκεκριμένη περιοχή βρέθηκε και μια πολύ γνωστή Βεροιώτισσα, η οποία ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της.
Ο λόγος για την εκρηκτική Ιωάννα Μπέλλα που όπως ενημέρωσε βρίσκεται εκεί για επαγγελματικούς λόγους, ανέβασε στο Instagram ένα μήνυμα για να ενημερώσει ότι είναι καλά και ασφαλής. Η πανέμορφη Σταρ Ελλάς 2018 έγραψε:

«Ευχαριστώ για τα πολλά μηνύματα που μου στέλνετε για να δείτε αν είμαι καλά. Βρίσκομαι στη Σρι Λάνκα για επαγγελματικούς λόγους. Λυπάμαι πραγματικά για όλο αυτό που συνέβη. Είναι τραγικό. Είμαι ασφαλής εντελώς μακριά από τα γεγονότα, στην άλλη πλευρά του νησιού. Σας ευχαριστώ πολύ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ