Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Βέροια το Μεγαλοβδομαδιάτικο 5άρι του ΤΖΟΚΕΡ!

Βεροιώτης θα κάνει «Ανάσταση» κατά 30 χιλιάρικα πλουσιότερος! 
Δύο οι τυχεροί στην κλήρωση του τζόκερ της Μ. Τετάρτης που έπιασαν πεντάρι και που κερδίζουν από 30.913 ευρώ ο καθένας. Εξαιρετικό το ποσό δε λέμε, αλλά μια δόση... πικρίας για το παρολίγον άγγιγμα του 5+1 και των

2.000.000 ευρώ, πρέπει να τους έμεινε. Ένας εκ των δυο τυχερών; Πιθανότατα Βεροιώτης, καθώς το τυχερό δελτίο παίχτηκε σε πρακτορείο στη Βέροια και συγκεκριμένα στην οδό Πιερίων. Το δεύτερο τυχερό δελτίο παίχτηκε στην Κέρκυρα.
Ο τυχερός Βεροιώτης συμπλήρωσε μόνος του τους τυχαίους αριθμούς, με σύστημα που κόστισε 21 ευρώ. Έπεσε έξω στον αριθμό τζόκερ, το 7, που αν τον έπιανε και αυτό, θα τον έστελνε το 5+1 και στα 2.000.000 ευρώ! Καλοφάγωτα!

1 σχόλιο:

  1. Το να παίξει κάποιος joker στη Βέροια ( αλλά και όλη την Ημαθία ) και να περιμένει 5+1 είναι το ίδιο με το να θέλει να ταξιδέψει στην Αμερική με πλοίο και επιλέγει τον τιτανικό. Και στις 2 περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι γνωστό από πριν. Στην σελίδα του ΟΠΑΠ σε χάρτη με την κατανομή των κερδών 1ης κατηγορίας από το 2008 έως σήμερα για μαντέψτε που δεν έχει υπάρξει ποτέ νικητής της 1ης κατηγορίας; Το μόνο θετικό είναι πως επιμένουν και μερικοί πέντε ακόμη νομοί της χώρας για το ταξίδι με τον τιτανικό και δεν είμαστε μόνοι μας.

    https://www.opap.gr/nikhtes-sunolika-kerdh-joker

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ