Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαμός στο Metropolis - Τι είπαν Ραπτόπουλος και Κόκκινος για τη Βέροια

Πρώτο θέμα έγινε η ομάδα της Βέροιας στο Metropolis 95,5 στα FM. Πιο συγκεκριμένα, στην ραδιοφωνική εκπομπή «Της Κακομοίρας» με δημοσιογράφους τον Κωστή Ραπτόπουλο και τον Γρηγόρη Κόκκινο, η συζήτηση πήγε στην Football League και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Αφορμή στάθηκε η
αρχική τοποθέτηση του Κόκκινου ότι η Βέροια είναι μια ιστορική ομάδα και ότι στην πρόσφατη ποδοσφαιρική έκθεση της Θεσσαλονίκης είχε από τα καλύτερα περίπτερα. Η αναφορά αυτή, έφερε την έκρηξη του Ραπτόπουλου, ο οποίος με μια ανεξήγητη εμπάθεια καταφέρθηκε ενάντια στη «Βασίλισσα του Βορρά», λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι μια βρώμικη ομάδα, που κατά το παρελθόν έχει εμπλακεί σε σκάνδαλα για στημένους αγώνες.
Όπως είναι λογικό, τα λεγόμενα αυτά του εκκεντρικού παρουσιαστή, έφεραν την οργισμένη αντίδραση των οπαδών της Βέροιας, οι οποίοι μέσω των social media έβαλαν στον στόχο τους τον Κωστή Ραπτόπουλο.

4 σχόλια:

  1. Άνθρωπος που πλουτίζει εις βάρος της αφέλειας αργόσχολων ακροατών, τολμά και πιάνει στο στόμα του τη Βασίλισσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά ότι και να κάνουμε πάλι οι άλλοι φταινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την αληθεια λεει...η Βέροια ήταν από τις πιο βρώμικες ομάδες... πιστεύω να μην ξαναπαει σε εκείνα τα χρονια....αντε βεροιαρα με το καλό και στην superleuage

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ