Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου η Βέροια 2-0 το Ροδοχώρι

Στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας προκρίθηκε η Βέροια, η οποία στον σημερινό επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης επικράτησε εντός έδρας με 2-0 του Ροδοχωριου, ανατρέποντας το εις βάρος της 0-1 του πρώτου αγώνα. Οι «κυανέρυθροι» τα βρήκαν σκούρα στο πρώτο μέρος, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να
ρίχνει στο ματς στην επανάληψη κάποιους από τους λεγόμενους βασικούς, οι οποίοι οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη - πρόκριση. Το σύνολο του Γιάννη Κερλίδη έδειξε, όπως και στο πρώτο ματς, πολύ καλά στοιχεία και έβαλε δύσκολα στη «Βασίλισσα» παλεύοντας μέχρι τέλους για την πρόκριση.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με κυριότερες στο 7' ένα σουτ του Μεληκιώτη σε κενή εστία που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια για τη Βέροια και μια τριπλή φάση για το Ροδοχώρι στα τελευταία λεπτά με τους Βούλγαρη, Ουέλινγκτον και Μαγγίζη να μην μπορούν να νικήσουν τον Μπλατσιώτη!

Στην επανάληψη και με την είσοδο αρχικά των Βεργώνη, Σκαθαρούδη, Κανούλα και λίγο μετά του Μπλέτσα, οι Βεροιώτες πήραν την πλήρη πρωτοβουλία και στο 55' άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ζούρκου έπειτα από κόρνερ του Σκαθαρούδη. Οι «κυανέρυθροι» είχαν και άλλες καλές φάσεις, σκοράροντας τελικά στο 82' το γκολ που τους έδωσε την πρόκριση, με κοντινή προβολή του Κανούλα έπειτα από σέντρα του Μυλωνά από δεξιά.
Στο 90' η «Βασίλισσα» έχασε μεγάλη ευκαιρία για τρίτο τέρμα, όμως το απευθείας φάουλ του Μπλέτσα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ιωακειμίδη! Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραντώνης με βοηθούς τους Καραγκιζόπουλο και Χαλατζιούκα.


ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Ζούρκος, Τσιότρας, Μαραγκός, Μουρατίδης, Σοφιανίδης (46' Βεργώνης), Καράμπελας (46' Σκαθαρούδης), Παπουτσίδης (61' Μπλέτσας), Τρούπκος (46' Κανούλας), Μυλωνάς, Μεληκιώτης.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Ιωακειμίδης, Καρυπίδης (41' λ.τ. Βούλγαρης), Κοτζαχρήστος, Παπαδόπουλος Ν., Μαγγίζης, Μπρέγκου, Ρίσσου, Πατατούκας, Νίκου (65' Παπαδόπουλος Δ.), Ουέλινγκτον (71' Σακελάρης), Λίπε (46' Φράγγης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ