Quantcast

http://picasion.com/

Απίστευτο τροχαίο στη Βέροια: ΙΧ «πέταξε» και τούμπαρε στην Πιερίων

Στο Νοσοκομείο ο οδηγός
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 6/4 στην Πιερίων. Ήταν λίγο πριν τις 12, όταν ΙΧ που οδηγούσε νεαρός άντρας και που κινούνταν επί της οδού Πιερίων, με κατεύθυνση προς το κέντρο της Βέροιας, στο ύψος με την οδό Μαρίνου Αντύπα και για άγνωστους
μέχρι στιγμής λόγους, χτύπησε σε σταθμευμένο όχημα, ανετράπη και κατέληξε με την οροφή στη μέση του οδοστρώματος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το αυτοκίνητο «πέταξε» πολύ ψηλά πριν προσγειωθεί με δύναμη στο οδόστρωμα. Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον οδηγό του αυτοκινήτου για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βέροιας, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του αλλά ήταν τραυματισμένος στο κεφάλι.
Από τη σύγκρουση, υπέστησαν ζημιές και άλλα δυο οχήματα.
Στο σημείο έσπευσε και κλιμάκιο της τροχαίας για να διευκρινίσει τα ακριβή αιτία του ατυχήματος αλλά και να διακόψει για αρκετή ώρα την κυκλοφορία επί της Πιερίων, έως ότου απομακρυνθεί το τρακαρισμένο όχημα από την οδική βοήθεια. Η κυκλοφορία των οχημάτων προς την είσοδο και έξοδο της Βέροιας, γινόταν από παράπλευρες οδούς και από τον περιφερειακό της πόλης. Στο σημείο κλήθηκε να συνδράμει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:


















4 σχόλια:

  1. Ειχαμε ολοι αγιο..ευτυχως που δεν σχολασαν τα παιδακια εκεινη τη στιγμη κ γενικα δεν θρηνησαμε ανθρωπους...το αυτοκινητο μου σε ενα μηνα θα γινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ ... Σάββατο έγινε το τροχαίο ... τα σχολεία ήταν κλειστα ...

      Διαγραφή
  2. οπως καταλαβαινουμε οι ζωνες ασφαλειας μας προστατευουν κυριως μεσα στην πολη με σχετικα μικρες ταχυτητες. σε ταχυτητες 120-140χλμ λιγα πραγματα μπορουν να "σωσουν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μετά λένε για τις γυναίκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ