Quantcast

http://picasion.com/

Το ζητήσατε; Ακόμα ένα live απόψε στο «Παλιό Ποδήλατο»! Και Κυριακή; Σούβλες!

Πολλές ενστάσεις δέχθηκε το «Παλιό Ποδήλατο» στην απόφασή του να ολοκληρώσει το προηγούμενο Σάββατο τη μουσική χειμερινή σεζόν. Οι θαμώνες του δε φάνηκαν έτοιμοι να δεχθούν πως Σάββατο βράδυ δε θα ανέβουν Ραχιά για το καθιερωμένο live γλέντι, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην τελευταία μουσική βραδιά. Γι' αυτό το «Παλιό Ποδήλατο», μιας που ο καιρός μας επέστρεψε και σε χειμερινό mood ανταποκρίθηκε στη λαϊκή απαίτηση και απόψε θα ετοιμάσει για όλους μας το ξακουστό του live!
Πάρτε την παρέα σας και ελάτε για να απολαύσετε το καλό του φαγητό, νηστίσιμα και αρτύσιμα, να πιείτε τα κρασάκια σας και χορεύοντας να γίνετε παρέα με όλες τις παρέες του «Παλιό Ποδήλατο». Οι μουσικοί θα παίζουν απ' όλα! Λαϊκά,έντεχνα, παραδοσιακά, δημοτικά και ότι άλλο σας έρθει μέσα στο κέφι.
Κυριακή μεσημέρι, το «Παλιό Ποδήλατο» βάζει από νωρίς το πρωί μπρος τις σούβλες και θα αργοψήνει τα πολύ μερακλίδικα για να συνοδεύσετε με το τσιπουράκι σας. Και φυσικά με όλες τις υπόλοιπες επιλογές από το μενού του «Παλιό Ποδήλατο», καθώς και πολλές επιλογές σε νηστίσιμα καλούδια, κρέατα με πιάτα και θαλασσινά, ορεκτικά, σαλάτες και μεζέδες! Και με σταθερό παράγοντα την ποιότητα και τις καλές τιμές!

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 6975634866






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ