Quantcast

http://picasion.com/

Θεοδοσιάδης: «Πάμε για το 2 στα 2»

Αρκετά στεναχωρημένος, αλλά χωρίς να χάνει την αισιοδοξία του εμφανίστηκε ο Σάκης Θεοδοσιάδης στην συνέντευξη τύπου μετά την λήξη του αγώνα Άρης Παλαιοχωρίου - Βέροια. Ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά» έστειλε το μήνυμα πως η ομάδα της Ημαθίας πάει για δύο νίκες στα επόμενα δύο
ματς, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Βέροιας: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Προσπαθήσαμε για ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Η προσπάθεια ήταν καθολική και στα δύο ημίχρονα. Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργήσαμε 2-3 ευκαιρίες για να βρεθούμε μπροστά στο σκορ και να πάρουμε ακόμα μεγαλύτερο ψυχολογικό πλεονέκτημα. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα ο αστάθμητος παράγοντας.Δύο ατομικά λάθη στην άμυνα, δώσαμε το ψυχολογικό πλεονέκτημα στον αντίπαλο, κόντρα στην ροή του παιχνιδιού. Να μεγαλώσει η ψυχολογία του και να παίρνει περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, να μας γεμίσει με άγχος και να μας κάνει πιο δύσκολη την διαχείριση του παιχνιδιού. Παρ' όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, δυστυχώς όμως ήρθε στο τέλος. Για εμάς δεν έχει τελειώσει κάτι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με τα Κύμινα. Απομένουν ακόμη δύο αγωνιστικές και θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια, για να φτάσουμε στην εκπλήρωση του στόχου. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παλαιοχωρίου για τη νίκη της και της εύχομαι καλό υπόλοιπο στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ