Quantcast

http://picasion.com/

Σωματείο Καφέ και Κέντρων Διασκέδασης εναντίον ΚΕΠΑ

Από το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας (ΣΙΚΚΕΔ) Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Προς μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απάντηση του κυρίου Ακριβόπουλου, περί δήθεν «αναμονής» του Δήμου, να χτυπήσουμε την πόρτα του για
να καταθέσουμε επισήμως αίτημα συνεργασίας. Κατ’ αρχάς, αποτελούμε την μοναδική πόλη που τέτοιου είδους συνδιοργανώσεις επαφίονται στην πρωτοβουλία των ιδιωτών και όχι του Δήμου. Ωστόσο, όπως κάθε χρόνο, πριν την διοργάνωση των εκδηλώσεων από το Σύλλογό μας, ο Πρόεδρος του Σωματείου επικοινωνώντας προσωπικά με την αρμόδια Υπάλληλο, έλαβε την απάντηση ότι αφενός ο προγραμματισμός για τις Απόκριες έχει γίνει και αφετέρου δεν επρόκειτο να επιχορηγηθούν εκδηλώσεις, οι οποίες «δεν μάζεψαν κόσμο» στο παρελθόν (!!!!).

Η «αναμονή» λοιπόν για την κατάθεση αιτήματος δεν αποτελεί παρά ψευδεπίγραφο ενδιαφέρον για την πρωτοβουλία του Σωματείου μας και μόνο, χωρίς καμία σοβαρή πρόθεση συνδρομής.

Επί της ουσίας, ουδέποτε το Σωματείο μας έλαβε οποιαδήποτε επιχορήγηση για την διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων της οδού Έλλης για το έτος 2019, παρά σύσσωμοι οι επαγγελματίες του κλάδου μας, με έμπρακτο ενδιαφέρον στήριξαν για άλλη μία φορά την εκδήλωση αυτή. Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Ακριβόπουλος μετ’ επιτάσεως όχι μια, αλλά δυο φορές, δήλωσε ότι το σωματείο μας επιχορηγήθηκε φέτος και μάλιστα ανέφερε σχετικό ψηφισμα (!!!).

Τον καλούμε να ανακαλέσει τη δήλωση αυτή δημοσίως, άμεσα.

Εν αντιθέσει, ο ίδιος ο Δήμος για την συγκεκριμένη ημέρα, με ζωηρό ενδιαφέρον ανήρτησε πανώ στην πλατεία Αγίου Αντωνίου, διαφημίζοντας τις εκδηλώσεις της πόλης της Νάουσας!!!!

Ουδείς καταδίκασε την εξωστρέφεια και το πνεύμα συνεργασίας του Δήμου, υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι τέτοιες κινήσεις δεν καταβαραθρώνουν τους ίδιους τους πολίτες του Δήμου Βέροιας!!!!!!!

Δεν αποτελεί ούτε συκοφάντηση ούτε μικροπολιτική η εύλογη ερώτηση τόσο του κυρίου Παπακανάκη αλλά και κάθε άλλου πολίτη, πώς είναι δυνατόν ο Δήμος να διαφημίζει όμορους Δήμους και να μην στηρίζει παντί τρόπω τους ίδιους τους δημότες του.

Απέναντι στις μικροπολιτικές και τις λασπολογίες , το Σωματείο μας απαντά ηχηρά πως θα εξακολουθήσει έμπρακτα να εργάζεται για το σκοπό ΟΛΩΝ των επαγγελματιών του κλάδου μας.

Στην προσπάθειά μας αυτή, καλούμε τον Δήμο Βέροιας να συνδράμει ενεργά, με καλή θέληση, πνεύμα συνεργασίας και έμπρακτη στήριξη. Δεν είμαστε «ζητιάνοι», αναζητώντας χρηματικές ενισχύσεις, χρειαζόμαστε το Δήμο δίπλα μας, βοηθό και αρωγό στις δράσεις μας.

Υπενθυμίζουμε, ωστόσο, σε όλους τους εμπλεκόμενους (αιρετούς και εργαζόμενους) ότι τα νομικά πρόσωπα του Δήμου δεν αποτελούν πεδία δόξης για παραταξιακές φιλοδοξίες, αλλά μέσα για την προαγωγή των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των πολιτών του Δήμου».

2 σχόλια:

  1. Τα καρναβάλια φύγανε τα φώτα.Οποιος κοιτάει πίσω δε πάει ίσια μπροστα και θα τρακάρει.Κυριακη κοντή γιορτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη φωνάζετε θα σας μαλώσει ο Καμπούρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ