Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ ο Στέργιος Μουρτζίλας

Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 21 Απριλίου ο Στέργιος Μουρτζίλας. Ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος της Ημαθίας παρακολούθησε από κοντά την ποδοσφαιρική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό και γιόρτασε μαζί με τους χιλιάδες οπαδούς του
Δικεφάλου την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από 35 ολόκληρα χρόνια. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, ο οποίος είχε συναντήσεις με ισχυρούς παράγοντες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην τεράστια συμβολή του Ιβάν Σαββίδη και τόνισε χαρακτηριστικά πως τα καλύτερα έρχονται για τον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης. 

«Μετά από 35 «πέτρινα» χρόνια η μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα Ελλάδος. Και τα καλύτερα έρχονται. Κύπελλο και μετά Ευρώπη. Τεράστια η συμβολή του Ιβάν Σαββίδη που αναγέννησε τον «Δικέφαλο του Βορρά», δημιουργώντας ένα σύνολο που αποδεικνύει την αξία του στο γήπεδο. Την Κυριακή των Βαΐων, είχα την ευτυχία να βρεθώ στην Τούμπα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, τους προέδρους της ΕΠΣ Χαλκιδικής και Πιερίας, τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ, Κώστα Μαστοροδήμο και φυσικά με τον Παύλο Αδαμίδη, τον Νίκο Καζίλη, τον πρόεδρο του Μακροχωρίου Γιάννη Μηνά μαζί με τον προπονητή της ομάδας του Γρηγόρη Ηλιάδη. Και ένα μεγάλο εύγε φυσικά στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας» κατέληξε ο κ. Μουρτζίλας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ