Quantcast

http://picasion.com/

Σισμάνης: «Μεγάλη ομάδα ο Φίλιππος»

Ο Φίλιππος Βέροιας «έκλεψε» τη νίκη από τους Μαχητές στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα και κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το «ΔΑΚ Πεύκων». Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 24-15. Ο Βαγγέλης Σισμάνης ήταν ο ήρωας της τελευταίας στιγμής, καθώς η νίκη ήρθε με ένα δικό του τρίποντο στην εκπνοή του χρόνου. Μιλώντας στο basketa.gr, ο νεαρός γκαρντ αναφέρθηκε στο νικητήριο σουτ του, στην απόφασή του να πάει στο Φίλιππο το περασμένο καλοκαίρι αλλά και στις φιλοδοξίες του για το μέλλον. 

Τι σημασία έχει η νίκη της Κυριακής για την ομάδα και για εσένα που πέτυχες και το νικητήριο καλάθι;

«Αυτή η νίκη είχε μεγάλη σημασία και για την ομάδα αλλά και για μένα αφού με αυτή την νίκη πλησιάζουμε σημαντικά την τετράδα. Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα πάρα πολύ που με αυτό το καλάθι έδωσα την νίκη στην ομάδα μου».

Πώς είχε σχεδιαστεί η φάση του σουτ σου; Ήταν απόφαση της στιγμής ή είχε σχεδιαστεί στο τάιμ άουτ;

«Ήταν απόφαση της στιγμής. Ο συμπαίκτης μου με είδε ελεύθερο μου έδωσε πάσα κι εγώ σούταρα. Έτσι η ομάδα πήρε τους δύο πολύτιμους βαθμούς».

Με τη νίκη απέναντι στους Μαχητές, πιστεύεις ότι ο Φίλιππος Βέροιας έχει πλέον πιθανότητες να φτάσει το δίδυμο Αγρινίου- Ελευθερούπολης;
«Θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε να βγάζουμε το ίδιο πάθος κι την ενέργεια μέσα παρκέ, αυτό θα μας βοηθήσει σίγουρα να πλησιάσουμε το συγκεκριμένο δίδυμο. Θα χρειαστεί βέβαια να “στραβοπατήσουν” και αυτοί οι δύο κάπου για να έχουμε κι εμείς την ευκαιρία μας».

Πώς αξιολογείς την πορεία του Φίλιππου Βέροιας στην επιστροφή του στην Β΄Εθνική;

«Πιστεύω πως έχουμε δείξει μέχρι τώρα ένα αρκετά καλό πρόσωπο και θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσουμε έτσι. Έτσι και αλλιώς ο Φίλιππος είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία που της αξίζει να πρωταγωνιστεί σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν παίζει».

Πώς θα περιέγραφες τη συνεργασία σου με τον κόουτς Γκίμα;

«Με τον προπονητή μου έχω μια άψογη συνεργασία. Θεωρώ πως είναι ένας πολύ ικανός προπονητής που με την εμπειρία του στον χώρο του μπάσκετ έχει προσφέρει πολλά και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να προσφέρει ακόμα περισσότερα».

Πως αποφάσισες να «μετακομίσεις» στο Φίλιππο από τον ΑΟΚ παρόλο που είναι δύο ομάδες από την ίδια πόλη;

«Είχα μια άψογη συνεργασία με τον ΑΟΚ Βέροιας αλλά ήθελα το κάτι παραπάνω. Ήθελα να αγωνιστώ σε μια μεγαλύτερη κατηγορία και ο Φίλιππος μου την έδωσε και εγώ με τη σειρά μου την εκμεταλλεύτηκα».

Πώς βλέπεις το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής φέτος;

«Είναι μια πολύ ανταγωνιστή κατηγορία καθώς όλες οι ομάδες έχουν ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Πιστεύω πως σίγουρα πρόκειται για μια κατηγορία που κρύβει αρκετές εκπλήξεις».

Έχοντας κάνει ήδη το βήμα από τη Γ΄στη Β΄ Εθνική, πόσο μακριά βλέπεις τον εαυτό σου να φτάνει στο μέλλον;

«Η Γ’ εθνική μου δίδαξε αρκετά πράγματα. Μου έδωσε πολλές εμπειρίες. Στην Β’ εθνική αξιοποιώ αυτές τις εμπειρίες που πήρα τα προηγούμενα χρόνια και προσπαθώ συνεχώς να εξελίσσομαι. Είμαι ένας φιλόδοξος άνθρωπος που θα προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί».

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για τη φετινή σεζόν σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο;

«Πιστεύω πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε μέσα από την σκληρή δουλειά που κάνουμε. Όσον αφορά στις ατομικές μου φιλοδοξίες, θα συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε παιχνίδι και μέσα από την πορεία της ομάδας να αναδειχθώ κι εγώ προσωπικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ