Quantcast

http://picasion.com/

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση των κουνουπιών τη Μ. Τετάρτη στο δήμο Βέροιας

Σύσκεψη των φορέων που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση του προβλήματος των κουνουπιών για το έτος 2019 και των Προέδρων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, για την εξασφάλιση της ομοιογένειας των ενεργειών, της συνοχής και της συνεργασίας, θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη
Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 10:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Βέροιας. Όπως αναφέρει και ο δήμος Βέροιας στην πρόσκληση που δημοσίευσε, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί κατά το πρόσφατο διάστημα με τις βροχοπτώσεις και την έντονη υγρασία σε συνδυασμό με τη σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας είναι επείγουσα και η κινητοποίηση και συνεργασία όλων είναι απαραίτητη.

Καλούνται να συμμετάσχουν και όσοι από τους ενδιαφερόμενους φορείς ή ομάδες πολιτών επιθυμούν να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ