Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η «Κυριακή στο χωριό» έρχεται στο Μακροχώρι!

Την Κυριακή τα γυρίσματα
Στάση στα μέρη μας θα κάνει τις επόμενες ημέρες η εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κυριακή στο Χωριό». Η εκπομπή που ταξιδεύει σε όλην την Περιφέρεια, αναδεικνύοντας τα χωριά, τη γαστρονομία, τα ήθη και έθιμα του κάθε τόπου αλλά και την καθημερινότητα των κατοίκων τους, κάνει την
Κυριακή μια στάση στο Μακροχώρι, για τα γυρίσματα εκπομπής που θα μεταδοθεί το επόμενο διάστημα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3. 
Συγκεκριμένα, την Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου, το τηλεοπτικό συνεργείο και το σκηνικό της εκπομπής, τραπέζια, προϊόντα και εδέσματα και κάτοικοι του Μακροχωρίου, θα στηθούν στο πάρκο, μπροστά από το πρώην Δημαρχείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, στην εκπομπή θα συμμετέχει ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου, αρκετοί κάτοικοι, ενώ θα αναδειχθεί και το έργο του Συλλόγου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Ημαθίας. 

Λόγω των γυρισμάτων, που αναμένεται να είναι και πολύωρα, η Τροχαία Βέροιας θα εφαρμόσει έκτακτα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στο Μακροχώρι και συγκεκριμένα αποφάσισε:
Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων όπου αυτή επιτρέπεται κατά τις ώρες 08:00 έως και 20:00 στην οδό Αγίου Γεωργίου και στην οδό Θ. Σοφούλη από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας έως τη συμβολή της με την οδό Καραϊσκακη. Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις παραπάνω ώρες θα γίνεται από παράπλευρες οδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ