Συμμορία 60άρηδων διακινούσε χασίς στην Κεντρική Μακεδονία

Στην «μπουζού» 2 άντρες 65 και 67 ετών και 1 γυναίκα 61 ετών
Σε όλη την κεντρική Μακεδονία επεκτάθηκαν οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών από το Κιλκίς για την εξάρθρωση μιας σπείρας που αποτελούσαν δυο άνδρες και μια γυναίκα άνω των 60

χρόνων, οι οποίοι διακινούσαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Αρχικά, συνελήφθησαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ένας 65χρονος και η 61χρονη σύζυγός του, καθώς στη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν και στο σπίτι τους βρέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 774,2 γραμμαρίων, δυο ζυγαριές και 150 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών. Νωρίτερα, μάλιστα, ο 65χρονος είχε πουλήσει 3,9 γραμμάρια χασίς σε έναν 53χρονο και έναν 39χρονο, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Η επιχείρηση των αστυνομικών μεταφέρθηκε σε μια περιοχή της Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ότι κατοικεί ο 67χρονος προμηθευτής των ναρκωτικών, ο οποίος εντοπίστηκε, συνελήφθη και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,05 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα όχημα που χρησιμοποιούσε και 3.000 ευρώ από τα παράνομα κέρδη του. Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με κατηγορίες για σύσταση συμμορίας, αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ