Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπλόκο... αποθέωσης από οπαδούς του ΠΑΟΚ στον Κορινό

Ο Δικέφαλος παίρνει τον τίτλο μετά από 34 χρόνια
Η τρέλα των οπαδών του ΠΑΟΚ ενόψει της κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι πρωτόγνωρη. Φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» από την Κατερίνη, την Αλεξάνδρεια, τον Κολινδρό, το Αιγίνιο και τη Βέροια συγκεντρώθηκαν στη γέφυρα
του Κορινού και περίμεναν να περάσει το πούλμαν της αποστολής, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (14/04, 19:00) με την ΑΕΛ. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ανάρτησαν πανό στη γέφυρα που έγραφε «ΠΑΟΚΑΡΑ τρέλανε μας». Την ώρα που περνούσε το πούλμαν, άναψαν πυρσούς και φώναξαν συνθήματα. Δείτε το βίντεο των οπαδών:

3 σχόλια:

  1. μετα ηρθαν οπαδοι του αρη και κρυφτηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπρεπε το Πρωτάθλημα να είναι φέτος τηλεκατευθυνόμενο ώστε να απασχολείται με κάτι άλλο ένα μέρος του πληθυσμού συγκεκριμένης περιοχής της Ελλάδας, η οποία περιοχή επρόκειτο να ''πουληθεί΄΄. Ξεκάθαρα πράγματα. Τέτοια ...πρωταθλήματα είναι για να είχαμε να λέγαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ. ΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΒΟΡΡΑ ΝΟΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΣΟΣ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ