Πρώτη ανοιχτή ομιλία και παρουσίαση υποψηφίων του Παύλου Παυλίδη στο ΣΤΑΡ

Δείτε όλα τα ονόματα των υποψηφίων
Την πρώτη του ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 17/4 στο ΣΤΑΡ ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Παύλος Παυλίδης. Τον επικεφαλής του συνδυασμού «Συνδημότες», προλόγισε ο πρώην πρόεδρος του
Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Δημήτρης Ζυγουλιάνος. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Παύλος Παυλίδης, άσκησε δριμύτατη κριτική στη σημερινή δημοτική αρχή, ενώ παρουσίασε και τους τέσσερις άξονες του προγράμματός του. Στο τέλος της εκδήλωσης, παρουσίασε και τους 65 υποψηφίους για το δήμο Βέροιας, την Κοινότητα Βέροιας και τις Τοπικές Κοινότητες και ανανέωσε το ραντεβού με τους... συνδημότες του στην επόμενη ανοιχτή προεκλογική ομιλία που θα πραγματοποιήσει λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου. Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση, τα ονόματα των υποψηφίων και ολόκληρη την ομιλία του Παύλου Παυλίδη:Δείτε όλα τα ονόματα των υποψηφίων με αλφαβητική σειρά:


Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι


1 ΑΓΓΕΛΟΥΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ
2 ΑΝΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΥΤΑΝΤΙΛ ΙΑΤΡΟΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
3 ΑΠΟΣΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
4 ΑΥΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
5 ΒΡΑΝΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
6 ΓΟΥΛΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.Υ. ΥΠΟΜΕΔΥ
7 ΔΑΜΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
8 ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
9 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
10 ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
11 ΖΕΊΜΠΕΚΗ ΣΟΦΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 
12 ΖΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
13 ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΥΠΑΛ. ΠΕΡΙΦΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ
14 ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΙΑΤΡΟΣ
15 ΚΑΡΑΤΖΙΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
16 ΚΑΡΚΕΛΗ-ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ ΦΙΛΙΩ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ 
17 ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ  ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ
18 ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
19 ΚΟΝΔΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
20 ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
21 ΚΟΥΠΕΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
22 ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ ΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
23 ΛΕΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
24 ΜΑΝΟΚΟΥ  ΜΑΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
25 ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
26 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
27 ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
28 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΑΛ.ΠΕΡΙΦΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ
29 ΝΟΝΙ ΚΛΕΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 
30 ΞΑΦΕΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ 
31 ΠΑΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
32 ΠΑΠΑΚΑΝΑΚΗΣ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
33 ΠΑΥΛΙΔΗΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣ.ΑΓΩΓΗΣ
34 ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
35 ΣΚΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΠΙΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
36 ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΥΠΑΛ. ΠΕΡΙΦΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ
37 ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΨΥΚΤΙΚΟΣ
38 ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
39 ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
40 ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
41 ΧΑΡΙΣΗ ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ
42 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ-ΔΑΒΟΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

KOINOTHTA BΕΡΟΙΑΣ
1 ΓΟΥΤΙΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΟΙΚΙΑΚΑ
2 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ
3 ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΜΠΟΡΟΣ
4 ΗΛΙΑΔΟΥ  ΣΟΦΙΑ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ
5 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ
6 ΛΟΥΡΗ ΣΥΜΕΛΑ ΙΔΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
7 ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
8 ΠΑΠΑΝΔΡΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
9 ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ  ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΣ
10 ΣΑΒΒΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ 
11 ΤΟΛΙΚΑΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
1 ΒΑΛΑΒΑΝΗΣΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
2 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ
3 ΚΕΛΕΣΙΔΗΣΣΤΑΥΡΟΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
4 ΝΤΟΒΑΣ ΘΩΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
5 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΥΠΑΛ. ΠΕΡΙΦΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ
6 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜ.ΥΠ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
7 ΣΕΜΕΡΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
8 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
9 ΤΣΙΛΗΣ  ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ
10 ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ
11 ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
12 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ  ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ

Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία

Καλησπέρα στους ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

Καλησπέρα σας συμπολίτες μας.
Ειλικρινά, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μας κάνετε.
Μας δίνετε θάρρος και κουράγιο για την προσπάθεια μας.
Το δικό μας χρίσμα είστε εσείς.
Είμαστε συνδημότες, είμαστε οι ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ. Κανείς δεν μπορεί να μας το αρνηθεί αυτό. Θα είμαστε ενωμένοι και θα προχωράμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μια γροθιά.
Είμαστε οι ΣΥΝ-ΔΗΜΟΤΕΣ που ΣΥΝ-εργαζόμαστε, που ΣΥΝ-πορευόμαστε, που με το ΣΥΝ προσθέτουμε και δεν αφαιρούμε.
Που νοιώθουμε ελεύθεροι κι ωραίοι. Δεν είμαστε χειραγωγούμενοι,εντολοδόχοι,σφραγιδοφύλακες και δακτυλο-δεικτούμενοι !!!
Είμαστε εδώ χωρίς παρασκήνιο, χωρίς παράγοντες, χωρίς συμφέροντα.
Απλοί άνθρωποι της καθημερινότητας, της δημιουργίας, επιτυχημένοι.
Θα τον πάρουμε τον Δήμο μας, θα την πάρουμε πίσω την πόλη μας, θα αναζωογονηθούν τα χωριά μας.
Είμαστε δίπλα σας, χαμογελαστοί και πρόθυμοι, με μεράκι κι αγάπη

Όλοι εμείς που μαζευτήκαμε σήμερα εδώ, έχου με κοινή σκέψη. Νοιώθουμε ότι για να βγούμε από την κρίσηπρέπει να καταβάλουμεκοινήπροσπάθεια. Η ισχύς εν τη ενώσει. Όπως ακριβώςπεριγράφει και τοσήμα του συνδυασμού μας. Δηλαδήπρέπει να ΣΥΝ-εργαστούμε, να ΣΥΝ-εννοηθούμε, να ΣΥΝ-ταξιδεύσουμε, να ΣΥΝ-τονίσουμε, να ΣΥΝ-ΘΕΣΟΥΜΕ για να βγει ο δήμος μας από την κατάσταση που είναι σήμερα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Μαζί με τους συμμετοχικούςθεσμούς (τους επαγγελματίες, τους επιστήμονες, τους φορείς, τους Συλλόγους).

Ποιοι είμαστεεμείςλοιπόν;;;

Είμαστεαυτοί που δεν επιθυμούμε κι άλλη υποβάθμιση, κι άλλη εγκατάλειψη. Δεν επιθυμούμε να βλέπουμε κι άλλο αυτήν την καταθλιπτική και παρακμιακήεικόνα. ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ-ΑΝΑΣΤΟΛΗ-ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ παντού. ΈναςΔήμος σε λήθαργο, με αργούςρυθμούς, νωχελικούς, με ραθυμία και αναποφασιστικότητα. Τέτοιαομολογούμενηαδυναμία και ηττοπάθεια, τέτοιοφόβο και απραξία, τέτοιαανοργανωσιά και αντιμεταρρύθμιση, τέτοιαστασιμότητα, δεν έχειξαναζήσει η πόλη.
Είμαστεεμείς που θέλουμε να βλέπουμε τον Δήμαρχοτου Δήμου της Βέροιαςμαχητή και διεκδικητή, να βγαίνειφωτογραφίεςέξω από πόρτεςΥπουργών με φακέλους και μελέτες. Και να χαιρόμαστε για τις επιτυχίες. Κι όχι να βλέπουμε άλλες πόλεις να προχωρούν. Ούτε να «θρονιάζονται» στην καρέκλα της εξουσίας κι οι μόνεςφωτογραφίες που κυκλοφορούν, να είναι από χορούς και πανηγύρια ή όποιονπήρεμετάλλιοκιεπισκέφτηκε το Δημαρχείο.Έλεος σε αυτόν τον τόπο ! Τόσοχαμηλά ο πήχηςγίνεται να είναι;;;

Είμαστεεμείς που δεν θέλουμε να παραιτηθούμε από το αύριο και θέλουμε να το διεκδικήσουμε. Που δεν θέλουμε να μείνουμεαπαθείς και να μην προστατεύουμε το βιος μας και την ζωή που μας κλέβουν. Που δεν θέλουμε να μείνουμεκουφοί και τυφλοί στη φωνή των παιδιών μας και να αφήσουμε στην τύχη τους τα πράγματα.
Εμείςείμαστε από αυτούςπου θέλουμε την πρόοδο και την σταθερότητα. Κι όχι να τους ακούμε να λένε ότι δεν έχουμε λεφτά και μετά να τους βλέπουμε να τα πετάνε σε προεκλογικά καράβια που βουλιάζουν. Την μια μέρα να δηλώνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι έχουν 7.500.000€ και την άλλη μέρα κάνουν διάψευση κι έχουν μόνο 500.000€.

Μας αυτοκτονούν κάθε μέρα με τον τρόπο τους. Η αποθέωση της μετριότητας και του τίποτα, είναι το όπλο που καταστρέφει την κοινωνία μας.
Εμείςόλοιθέλουμε κι επιθυμούμενα μην μας θεωρούνανώριμους και καθοδηγουμένους. Και να προσπαθούνπροεκλογικά,αντί να μιλούν για το τι θα κάνουν, να μιλούν για στόχο και όραμα (που δεν είχανποτέ!!!), να κάνουναπολογισμούς για το παρελθόν και να μιλούν για εκατομμύρια που πηγαινοέρχονται. Και να ονειρεύονται ότι ζουν σε άλλη πόλη!Λένε ότι 20.000.000€ έργαέγιναν κι άλλα 19.000.000€ έρχονται!!!!Να είστεσίγουροιλοιπόνότι όποιοςκοιτάζεισυνέχεια τον ουρανόμήπωςβρέξειευρώ, δεν είναι δικός μας ψηφοφόρος!!!Μεγάλαλόγια, ανέξοδεςυποσχέσεις. Από τα ίδια και τα «ίδια», «γνώριμα» αυτοδιοικητικά πρόσωπα 9 χρόνιατώρα.

Είμαστεεμείς που αντέξαμε στο υβρεολόγιο, στην ειρωνεία, που δεν ανταλλάξαμε την ψήφο μας για λίγα πλακάκια, έναν κάδοή λίγη πίσσα μπροστά στο σπίτι μας, που δεν ξεγελαστήκαμε από ψεύτικεςυποσχέσεις, τώραπροεκλογικά.

Είμαστεεμείς που μπορούμε και διακρίνουμεαυτούς τους απίθανουςτύπους, τους παντογνώστες, τους ιθύνοντες και ειδήμονες, τους θεωρητικούς που προσπαθούν να χειραγωγήσουν την κοινήγνώμη, είτεγιατίέχουνπαχυλούςμισθούςεπίχρόνια,  είτεγιατί το καράβι το έβγαλαν στην στεριά!Αλλά αυτό το καράβιξέβρασε και ναυτάκια που τελευταίαπήραν και γαλόνια, με την αντίστοιχηαύξησημισθούπάντα. Αυτοί την δουλειά τους και οι χειροκροτητές τους και θαυμαστές τους το κουτόχορτο….

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ.

Δεν επιθυμώ να αναφερθώ σε σημερινούςυποψήφιουςΔήμαρχους που δεν ήτανστο Δημ. Συμβούλιο και δεν ήτανυπαίτιοιαποφάσεων.
Ούτεήρθαμε εδώ για να περάσουμε ένα ήσυχοαπόγευμα και να μην πούμεαλήθειες, επιθυμώντας να είμαστεαγαπητοί για να κάνουμεσυνεργασίεςαύριο-μεθαύριο, πάνω στις πλάτες και το αύριο του Δήμου μας.
Ούτεήρθαμε εδώ για να τους βγάλουμεόλουςάχρηστους. ΝΑΙ θα ενώσουμε.Είμαστεπάνω από όλα ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ. Και θα προχωρήσουμε με αυτούς που μπορούν, που προσπαθούν, που αντιλαμβάνονται. Με αυτούς που στις εκλογές του 2014 κι ενώ ήδηδιοικούσαν, η κοινωνία τους έστειλε ένα μήνυμα, δίνονταςτους το ποσοστό του 25% (δηλαδή τους ψήφισε 1 στους 4 συμπολίτες μας) και συνέχισαν τα ίδια και δεν προβληματίστηκαν, δεν πρόκειταιμετά από 9 χρόνιαεξουσίας και διοίκησηςκαι μισθοδοσίαςνα τους δώσουμε κιακόμα4. Δεν είναι φιλανθρωπικόίδρυμα ο δήμος μας!Δεν δεχόμαστε ο τόπος μας να εξουσιάζεται, χωρίς να κυβερνιέται.
Εμάςόλουςλοιπόνδεν μας αρέσεινα μας κοροϊδεύουν :
·         Όταν μας λένε ότι πήραν τα έργα που έδωσε το κράτος με το Φιλόδημος Ι & ΙΙ, δια μέσου της ΑΝΗΜΑ, της κατανομής της Περιφέρειας και του ΥπουργείουΕσωτερικών και να τα παρουσιάζουν σαν επιτυχίες τους.Εμείςγνωρίζουμε ότι στον Φιλόδημομπήκαν τα έργα που δεν είχανενταχτεί στο ΕΣΠΑ. Κι επειδή δεν μπορούσαν και δεν μπορούν, τους καλούμε να σταματήσουν να παραπλανούν
·         Όταν παρουσίασαν ότι μοίρασαντόσεςχιλιάδεςτόνουςφρούτα! Λες και δεν είναι υποχρέωση τους. Λες και μπορούσαν να κάνουναλλιώς!
·         Όταν πέρασαν 5 χρόνιαμε σκοτάδια στις γιορτές των Χριστουγέννων και με τον τελευταίοχρόνο, έστω και προεκλογικάπάλι τα χωριά τα εγκατέλειψαν
·         Όταν δεν μπορούνλακκούβα να κλείσουν κι αντί να ασχοληθούν με αυτό, πληρώνουναποζημιώσεις σε βλάβεςοχημάτων
·         Όταν όλα τα δάνεια του Δήμουαποπληρώθηκαν όλα τα χρόνιακανονικά από όλους κι αυτοί το θεωρούνεπιτυχίατους.
·         Όταν βάφουν στον δρόμο τις διαχωριστικέςγραμμέςμέσα στον Φεβρουάριο και μέχρισήμερα είναι σβησμένες.
·         Όταν λένε ότι μειώθηκαν οι πόροι, αλλάταυτόχροναέχουν τις μισέςμισθοδοσίεςαπό πριν, αφούέχουναπομείνειοι μισοίεργαζόμενοι
·         Όταν σε έναν διαλυμένοΔήμοδηλώνουν την επιθυμία τους να φύγουν κι άλλοιπόσοιεργαζόμενοιμε την κινητικότητα. Όταν το περιβάλλονεργασίας είναι άρρωστο και μη αποδοτικό και κανείς δεν θέλει να συνεργαστείμαζί τους.
·         Όταν η μόνη ενασχόληση τους με την πλατείαΩρολογίου, ήταν όταν τους το ζήτησε η Αστυνομίαγια να καλύψουν τις πέτρες από τα σιντριβάνιαγια να μην τις πετάξουν οι διαδηλωτές!
·         Όταν πέρασανλάμπεςled σε κάποιουςδρόμους, αναγκασμένοι νακάνουνοικονομία. Και μόλις χθες παρήγγειλαν και παρέλαβανπερίπου 2.500 λάμπεςπαλιάςτεχνολογίας και τις έβαλαν στις αποθήκες τους! Αυτοί είναι !Ξαναεμπιστευτείτε τους άμαθέλετε !!!
·         Όταν έχουνμελέτη για κυκλικούςκόμβους εδώ και 9 χρόνια. Μεκορνιζωμένο το σχέδιο (-που προφανώς τους άρεσε!- ακριβώςαπέναντι από το γραφείο τους)και προεκλογικάπαραγγέλλουννέαμελέτη!!!
·         Όταν πριν 5 χρόνιαέταζαν 8 πυλώνες και τώρα το «γύρισαν» σε 4 άξονες! Τόσοπιστοί σε αυτά που υπόσχονται! Κι ακόμα και στους άξονεςπάλιγια το παρελθόν τους μιλάνε, την ώρα που ο δημότηςθέλει να μάθει για το αύριο.
·         Με πολιτικές θεατρικές παραστάσειςεκλιπαρούσαν το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ. Έχετεξαναδεί από την ίδιαπαράταξη να βρίσκονταιτρίαάτομαστο πάνελ κι άλλατρία στα τραπέζια από κάτωνα προσπαθούν ναδείξουνπόσοκαλάπαιδιά είναι ; Το θέατρο του παραλόγου με εμφανήπαιχνίδιαεξουσίας
·         Όταν λένε εδώ κι ένα χρόνο ότι μια κάποιαεταιρεία θα δώσει 200.000€ για το τελωνείο και κανείς δεν βλέπει αυτά τα χρήματα της δωρεάς στα Ταμεία του Δήμου.
·         Όταν σας μιλάνε για τουρισμό και το μόνο που βλέπουμε είναι τραπεζώματα, την ίδιαώρα που σε κεντρικάσημεία της πόλης ο ΆγιοςΓιάννης και η πλατείαΚαρατάσου είναι πλέονμνημείααμέλειας.
·         Όταν μας κοροϊδεύουν για τα αδέσποτα

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

Για ποιο από όλα θέλετε να μιλήσουμε ;

Για την «έξυπνηπόλη» που ήμασταν και την διέλυσαν ;;; Και τώραόλοιαυτοί που χρησιμοποιούν την έξυπνηπόλη στα προγράμματα τους άραγεξέρουν τι σημαίνει ; Κι άμαξέρουνγιατί δεν ρώτησαντίποτα στο Δημ. Συμβούλιοτόσαχρόνια;Όλοιαυτοί οι Αντιδήμαρχοιοι ικανοί και άξιοι, γιατί δεν αξιοποίησανέργαεκατοντάδωνχιλιάδωνευρώ; Ποιοι είναι αυτοί που ακυρώνουνΕυρωπαϊκάΠρογράμματα και βυθίζουν την πόλη ; Μήπωςείναι αυτοί που επιθυμούν τις πελατειακέςσχέσεις σε βάρος του Δήμου ; Ποιο «έξυπνο» πράγμαέκανανμέχριτώρα ; Δυο πινακίδεςυπάρχουν στις εισόδους της πόλης με μηνύματα και την ώρα. Κι όχι μόνοόποτεθέλουνλειτουργούν, αλλάούτεμηνύματα δεν άλλαξαν από τότε που τους τα άφησα. Όλα τα υπόλοιπαέργαεξαφανίστηκαν. Δεν λειτουργούν. Είναι αυτά που θαυμάζουν στα Τρίκαλα κι εμείς τα έχουμε στα υπόγεια του Δημαρχείουανεκμετάλλευτα και σβηστά.

Για την κυκλοφοριακήμελέτη που ψήφισαν στο Δημ. Συμβούλιο και λέει ότι η Μητροπόλεωςπρέπει να γίνειμονόδρομος ;;; Κι όλες οι αποφάσειςπαίρνονται με γνώμονααυτήν ;

Για τα 9 χρόνιαδιαχείρισης της γέφυραςΚούσιου;;; Κι έχουν το θράσος να σας ζητάνε να τους ξαναεμπιστευτείτε!  Κι εγώ σας ρωτώ : Αν παίρνατε έναν μηχανικό για να σας κτίσει κάτι και περνούσαν 9 χρόνια κι ακόμα ξαναυποσχόταν, θα τον ξαναπαίρνατε;  Η αποτελεσματικότητα τους αρνητική, οι χειρισμοί τους και οι επιλογές τους καταστροφικοί και η εμπιστοσύνη πλέον μηδενική. Πέρασαν9 χρόνια κι ούτε ένα συγγνώμη προς τους δωρητές και την πόλη. Κι ακόμακυκλοφορούν!!! Κι επιμένουν!!! Γιατίάραγε;;; Τέτοιονεμπαιγμό δεν έχειξαναζήσει αυτή η πόλη!

Για το ότι ήθελαν να παραδώσουν τα κλειδιά της πόλης στην Αρχαιολογία;;; Κι ευτυχώςξεσηκώθηκεόλος ο επιχειρηματικόςκόσμος και το Επιμελητήριο κι επιστρατεύτηκανόλοι οι πρώηνΔήμαρχοι. Όλοιτότεέτρεξανγιατίδιαπίστωσαν ότι δεν αρκεί να είσαι «καλόπαιδί», αλλάαπαιτούνται άλλες δυναμικές.

Για το ότι δεν τολμούσαν να πάρουν θέση για την Βεργίνα και την Μακεδονία μας για όσο διάστημα προσδοκούσαν το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή ότι κοιτούσαν το προσωπικό τους όφελος και το μέλλον τους κι αδιαφορούσαν γι αυτό του τόπου που υπηρετούν;

Για το ότι ξεκίνησε με μια ενωμένη δημοτική ομάδα και σε 9 χρόνια την διέλυσαν;;; Και σας ρωτώ ευθέως : γίνεται να εμπιστευτείς κάποιον να διοικήσει μεικτά σχήματα λόγω Κλεισθένη την επομένη των εκλογών, όταν την ίδια τους την ομάδα δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ενωμένη ;;; Θέλουμε να διαλύσουμε την πόλη και να χάσει το τρένο ή θέλουμε να είμαστε οι ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ;;; Ενωμένοι κι αποτελεσματικοί;

Για ποια «καλάπαιδιά»θέλετε να μιλήσουμε ;;;
·         Γι αυτά που αποτελούν την διοίκηση ενός από τους λιγοστούς (μόλις 12) Δήμους στην Ελλάδα, οι οποίοιελέγχονται από τους ελεγκτέςΔημόσιαςΔιοίκησης;
·         Γι αυτά που σε βάρος τους εκκρεμούνδικαστικέςυποθέσεις για θέματα που χειρίστηκαν;
·         Γι αυτά που πιστεύουν ότι η εξουσία είναι είδοςκοινωνικήςαποκατάστασηςχωρίςπεραιτέρωυποχρεώσεις;;;
·         Γι αυτά που κάποιοικάποτε τους διαφήμισαν ως «νέους και άφθαρτους» και τώρααποδεικνύονται «κουρασμένοι και ανεπαρκείς»;
·         Γι αυτά που πηγαινοέρχονται στα δικαστήρια και το παίζουνθύματα;Και την ίδιαστιγμήτρέχουν να κάνουνκαταγγελίες και μηνύσειςακόμα κι όταν τους λέειδημοσιογράφος ότι είναι η τελευταία τους χρονιά στον Δήμο;
·         Γι αυτούς που έχουνδιαλύσει τον Δήμο; Πουπροσπάθησαν να λασπώσουνόποιον δεν ανεχότανπλέον το γνωστόπαρεάκι που διοικεί;
·         Γι αυτά που με τις απευθείαςαναθέσειςπροκαλούν το δημόσιοαίσθημα;
·         Γι αυτούς που την ημέραμνήμης των 21 μαθητών στο Μακροχώρι, αυτοίκατέβηκαν και μοίραζανπροεκλογικάφυλλάδια; Για ποια ηθικήακριβώςμιλάμε;

Θέλετε να μιλήσουμε για την καθημερινότητα ;;; Τις λακκούβες, τους δρόμους, τις λάμπες, την καθαριότητα, τους σπασμένουςκάδους, τα αδέσποτα, το κυνοκομείο, τις εισόδους της πόλης ;

Είδατεπουθενά να αξιοποιούν τους νέους ή τις γυναίκες του ψηφοδελτίου τους;;;

Για ποιο ακριβώςπράγμαπρέπει να είμαστεχαρούμενοι σε αυτήν την πόλη;;

Έχουνπροβληματιστεί στα 9 χρόνια για ποιο λόγοαυτός ο Δήμος δεν μπορεί να κρατήσει τα παιδιά του στον τόπο του;Γιατίμένουνμετά τις σπουδές τους σε άλλες πόλεις ή φεύγουν στο εξωτερικό;

Μήπως να αναζητήσουμεκάποιαστρατηγικήτους στα ζητήματααιχμής για τον Δήμο π.χ. το φυσικόαέριο, τα αγροτικά, τον τουρισμό;

Κι επειδή από το παρελθόνπρέπει να μαθαίνεις,
επειδήαδυνατούμε να συμβιβαστούμε με το τίποτα ή το λίγο,
σας αναπτύξαμεπρώτοι από όλους τις 4 θεματικέςενότητες.  Το πρόγραμμα μας. Αναλύσαμε πως θέλουμε τον Δήμο μας και που θέλουμε να τον πάμε. Είμαστεαποφασισμένοι να το κάνουμε. Με στρατηγική. Με πρόγραμμα, με αγωνιστική φιλοσοφία πάνω σε ένα όραμα για την πόλη, με αντίστοιχη ομαδική και ατομική νοοτροπία.

Συγκεκριμένεςπροτάσεις που τις αποδέχτηκαν οι συμπολίτες μας κι εκτίμησαν την αληθινήπρόθεση της προσφοράς και της αγάπης για τον τόπο μας. Είναι η εποχή που η θέληση κι η προσφορά για το καλό του τόπου, πρέπει να είναι υπεράνω της καρέκλας και των αξιωμάτων.
Εμείς :
1.      Μιλάμε για ένα ανοιχτόΔημαρχείο, χωρίςαποκλεισμούς, με θεσμοθετημέναόργανα, όπουμαζί με τους εκπροσώπους των φορέων, των Συλλόγων, των επαγγελματιών, των επιστημόνων, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα δρομολογούμε το αύριο. Κι όχι να παίρνονταιαποφάσεις γι αυτούς και τους κλάδους τους, χωρίςαυτούς.
2.      Μιλάμε για τους νέους καισχεδιάζουμεκαι το πώς θατους κρατήσουμε στον τόπομας. Ενσωματώνοντας τις νέεςτεχνολογίες με την παραγωγή και προσφέρονταςνέουςορίζοντεςενασχόλησης.Πρέπει να προλάβουμε το νέο κύμα που έρχεται με τους νέους κλάδους, τις νέες μορφές επιχειρήσεων, την νέααγροτικήοικονομία, τις νέες δεξιότητες που απαιτεί η εξέλιξη και απειλεί και τη μεσαία τάξη στις κοινωνίες που δεν θα προετοιμαστούν, ανεπτυγμένες ή μη.    
3.      Εμείςλέμε ότι πρέπει να οργανώσουμε την ζωή μας με νέες πρακτικές και μεθόδους. Δεσμευόμαστε ότι δεν πάμε στον Δήμο για να κάνουμε διάγνωση και διαπίστωση και κριτική. Αλλά να αγωνιστούμε να σώσουμε το καράβι που βουλιάζει
4.      Εμείςείμαστεαυτοί που θα σας κάνουμε να σταματήσετε να ζηλεύεται τις άλλες πόλεις.
5.      Εμείςείμαστεαυτοί που βάζουμετέλος στην ευνοιοκρατία και τα ρουσφέτια που έχουναντικαταστήσει το φιλότιμο και την παραγωγικότητα.Που θέλουμε να πάρουμε την τύχη της πόλης στα χέρια μας κι όχι να την παραδώσουμε.
6.      Εμείςείμαστεαυτοί που λέμε ότι θα οργανώσουμε και θα στηρίξουμε τους ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ Συλλόγουςμέσα στην κρίση
Εμείςλοιπόν, μπορούμε :
q  Να εκσυγχρονίσουμε τις Υπηρεσίες του Δήμου. 
q  Να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις, τα ΑΜεΑ, τους αγρότες, τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους.
q  Να αποκτήσουμε σύγχρονες υποδομές που θα  διευκολύνουν την ανάπτυξη της πόλης και θα κάνουν καλύτερη τη ζωή μας .
q  Να καταπολεμήσουμε την ανεργία.
q  Να περιορίσουμε τις κοινωνικές ανισότητες.
q  Να βάλουμε ποιότητα στη ζωή μας .
q  Να γίνουμε Ευρωπαίοι στην οργάνωση και την λειτουργία της πόλης μας.
q  Να ανεβάσουμε το βιοτικό επίπεδο και να αυξήσουμε το εισόδημα μας.
Κι ο κατάλογος δεν περιορίζεται στα οκτώ  <<ΝΑ>>.        
Όμως και μόνο αυτές οι αναφορές δείχνουν ότι δεν έχουμε δικαίωμα στην αποτυχία, αν δε θέλουμε να βρεθούμε στο περιθώριο των εξελίξεων.            
Απαιτείταιυπέρβαση, αποφασιστικότητα και ταχύτητα στην προώθηση των προγραμμάτων ώστε να μην χαθεί ούτε μια ευκαιρία.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ
TOYΡΙΣΜΟΣ
·         Εγκατάσταση της Αντιδημαρχίας Τουρισμού στη Βεργίνα
·         Θεσμοθέτηση διεθνούς διημέρου αρχαιολογικού συνεδρίου στη μνήμη του Μανώλη Ανδρόνικου.
·         Θεσμοθέτηση διεθνούς φεστιβάλ πολιτιστικών ανταλλαγών με πόλεις όπου διήλθε ο Μέγας Αλέξανδρος
·         Δημιουργία χώρου «Τουριστικής Πληροφόρησης και Ενημέρωσης» στην είσοδο της πόλης από την Εγνατία οδό
·         Θεματικό πάρκο ως ψηφιακό πολιτιστικό κέντρο Μακεδονίας
·         Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Κ.&Ν.  αναδεικνύεται ο θρησκευτικός προορισμός του δήμου μας 
·         Την περίοδο των Χριστουγέννων, ο δήμος μας θα γίνει μόνιμος πόλος έλξης επισκεπτών από όλη την Ελλάδα
·         Αποκριάτικες εκδηλώσεις σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς
·         Η τοπική μας κουζίνα, τα φρούτα μας τα παραδοσιακά γλυκά αποτελούν αιχμή της γαστρονομικής προβολής της περιοχής
·         Φράγμα Αλιάκμονα, Σαραντόβρυσες  και Άλσος Παπάγου μεταμορφώνονται σε τόπους αναψυχής και φιλοξενίας
·         Ο ΑΘΛΟ-τουρισμός γίνεται έναυσμα επιπρόσθετης τουριστικής προβολής
·         Ενοποίηση του χώρου του Βήματος  Απόστολου Παύλου και αξιοποίηση του 3ου και 14ου  Δημοτικού σχολείου
·         Ανακατασκευή και μετατροπή του αμφιθεάτρου του τέως Φιλίππειου Γυμνασίου σε ένα σύγχρονο αμφιθέατρο
·         Δημιουργία σύγχρονης και σύνθετης τουριστικής υποδομής
·         Δημιουργία ελκυστικής διαφημιστικής εικόνας
ΥΠΟΔΟΜΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ
·         Στην πλατεία  Ωρολογίου θα κτιστεί το παλιό Ωρολόι
·         Ανάπλαση της παρόχθιας ζώνης του Τριποτάμου  κατά μήκος της κοίτης  του ποταμού από την Μπαρμπούτα έως τα παλιά Σφαγεία 
·         Μεταφορά των ΚΤΕΛ. Ξεκινάει η κατασκευή ενός σύγχρονου σταθμού λεωφορείων σε συγκεκριμένο  χώρο του δήμου μας
·         Μετεγκατάσταση του αμαξοστασίου του Δήμου από την είσοδο της πόλης και αξιοποίηση του χώρου
·         Χάραξη νέου περιφερειακού δρόμου
·         Δημιουργία κυκλικών κόμβων σε τρία σημεία
·         Νέο κλειστό γήπεδο στο πρώην στρατόπεδο Δοβρά και απομάκρυνση των ΡΟΜΑ της περιοχής
·         Νέο αθλητικό κέντρο κάτω από τηνΕληά
·         Πανεπιστημιακή σχολή Βιομηχανικού σχεδιασμού
·         Δημιουργία  γραφείου Δημότη όπου θα λειτουργεί το Κέντρο Επιχειρήσεων και σχεδιασμού
·         Δωρεάν wifi .Εγκατάσταση σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας , «ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΗΜΟΣ» «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΉΜΟΣ»
·         Κατασκευή πολιτιστικού κέντρου στην Καλλιθέα
·         Εκκλησία στον Προμηθέα
·         Εφαρμογή φωτοβολταϊκών στοιχείων σε δημοτικά κτίρια
·         Δημιουργία σημείων προβολής δραστηριοτήτων και ανακοινώσεων 
·         Άμεση δημιουργία νέου κοιμητηρίου
·         Κατασκευή κοινωνικού μαγειρείου στο δήμο που θα στηρίζει τις ανάγκες του
·         Ειδικό γραφείο διεκπεραίωσης αιτημάτων νέων επιχειρήσεων
·         Ειδικό γραφείο για την εξυπηρέτηση των αγροτών
·         Δημιουργία σύγχρονου πάρκου ζώων συντροφιάς για τη στέγαση των αδέσποτων
·         Μετατροπή του παρκινγκ πίσω από τα παλιά Δικαστήρια σε χώρο στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ –ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

·         Αμεση μεταφορά της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και αδέσποτων ζώων στο πρώην Δημαρχείο Αποστόλου Παύλου
·         Κυκλική οικονομία με την αξιοποίηση των απορριμμάτων
·         Σύστημα συλλογής και διαχείρισης περιβαλλοντικών δεδομένων με τη χρήση αισθητήρων
·         Πλήρης ανταποδοτικότητα στην κατανάλωση νερού ύδρευσης και αποχέτευσης
·         Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στο Αγ. Γεώργιο
·         Κατασκευή οδικού δικτύου Αγροτικής οδοποιίας
·         Κατασκευή αρδευτικών καναλιών στην Αγία Βάρβαρα
·         Επαναλειτουργία του φυτώριου του Δήμου σε συνεργασία με ΚοινΣΕΠ, με συλλόγους ΑΜΕΑ και ΕΠΑΛ
·         Πιστοποίηση όλων των παιδικών χαρών
·         Επαναλειτουργία του ολοκληρωμένου συστήματος παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων- απορριμματοφόρων Δήμου Βέροιας
·         Υπογειοποίηση κάδων απορριμμάτων σε επιλεγμένα σημεία
·         Ευαισθητοποίηση στη χρήση της πλαστικής σακούλας
·         Ανάπτυξη περιβαλλοντικής και Οικολογικής συνείδησης 
·         Το Άλσος Παπάγου αναδεικνύεται σε χώρο αναψυχής και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης


ΠΑΙΔΕΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

·         Γίνεται θεσμός η ετήσια γιορτή των παιδικών σταθμών του Δήμου στο πάρκο της Εληας
·         Διεκδίκηση Πανεπιστημίου Μουσικών σπουδών
·         Δημιουργία Επιτροπής Πολιτιστικής Ανάπτυξης από ανθρώπους του πολιτισμού του Δήμου μας.
·         Πολιτιστική αναβάθμιση όλων των συνοικιών της πόλης και των κοινοτήτων
·         Ο Δήμος μας θα αποτελεί πόλο έλξης για εκθέσεις, συνέδρια, πολιτιστικά γεγονότα και πολλές εκδηλώσεις σε συνεργασία με άλλους δήμους
·         Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός λειτουργίας της ΚΕΠΑ 
·         Ανάπτυξη του Θρησκευτικού και Ιστορικού  πολιτισμού  σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη  Βέροιας  Ναούσης  & Καμπανίας
·         Αξιολόγηση και επιλογή αθλητικών δράσεων με στόχο την καθιέρωση τους σε Πανελλήνια κλίμακα
·         Επανέρχεται ο θεσμός του “Vergina cup“ 
·         Κατασκευή υπερυψωμένων κερκίδων και δημιουργία αποδυτηρίων και τουαλετών  στο ανοιχτό γήπεδο "ΔΑΚ .Δημ. Βικέλας" πρώην ΕΑΚ
·         Παρεμβάσεις στα γήπεδα ποδοσφαίρου Μακροχωρίου και Κουλούρας για τη βελτίωση συνθηκών προπόνησης και αγώνων
·         Κατασκευή πάρκου άθλησης για όλους στην παραποτάμια περιοχή του Αλιάκμονα και του Άλσους Αγίας Βαρβάρας
·         Αξιοποίηση χιονοδρομικού κέντρου Σελίου σε προπονητικό κέντρο
·         Διεκδίκηση και κατασκευή νέου γυμναστηρίου 2.000 θέσεων διεθνών προδιαγραφών κάτω από την εληά
·         Κάθε άθλημα στο δικό του γήπεδο
·         Αξιοποιούμε την πίστα  enduro Τριποτάμου
·         Λειτουργία αθλητικών κατασκηνώσεων για τα παιδιά των δημοτών μας  σε συνεργασία με του προσκόπους
·         Θεσπίζουμε  τον αγώνα ορεινού τρεξίματος «Φάνη Τριανταφυλλίδη» της Καλλιθέας στην Παναγία Σουμελά
·         Στήριξη και ανάδειξη του ειδικού αθλητισμού και των αγώνων Αμεα
·         Δημιουργία πίστας ΒΜΧ και skateboarding στην Κυψέλη
·         Ευκαιρία άθλησης σε όλους τους δημότες
·         Ενίσχυση του γυναικείου αθλητισμού, ΠΑΓΟ
·         Υποστήριξη   του σχολικού αθλητισμού
·         Διοργάνωση διήμερου διεθνούς συνεδρίου για την αθλοδιατροφή
Η Βέροια έχει ανάγκη από πολλή δουλειά. Δουλειά που θα την κάνουμε μαζί. Με σχέδιο, ευαισθησία και αγάπη. Το Σχέδιο μου για την Βέροια αφορά όλους τους πολίτες. Είναι σχέδιο φιλόδοξο, αλλά και εφαρμόσιμο. Κάνοντας το πράξη, θέλουμε να ταυτιστούμε με περίοδο αλλαγών, έργου και δημιουργίας.
Σε αυτές τις εκλογέςθέλω να παρατηρήσετεότι δικαιωνόμαστεως ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ, ως ανεξάρτητηκίνησηπολιτώνγιατί οι περισσότερεςΚοινότητες «κατεβάζουν» ανεξάρτηταψηφοδέλτια, δίνονταςηχηρήαπάντηση στα παλαιοκομματικά και ξεπερασμέναμοντέλα, στους διχασμούς και τα ψευτοδιλήμματα,  στα χρίσματα και τα βαφτίσια. Σε όποιαΚοινότηταυπάρχειανεξάρτητοψηφοδέλτιο, το στηρίξαμε και το στηρίζουμε.
Στην αρχήέλεγαν ότι δεν θα βάλωυποψηφιότητα και θα αποσυρθώ. Εξωτερικεύοντας την πραγματική τους επιθυμία και φόβο.
Μετάέλεγαν ότι δεν θα κάνωψηφοδέλτιο.
Αντιλαμβάνεστεόλοι τι διακυβευόταν γι αυτούς και λυσσαλέαλασπολογούσαν. Αντιλαμβάνεστεόλοι τι σημαίνει 9 χρόνιαμισθοί κι εξουσία κι αποτέλεσμαμηδέν.
Από εκεί που είχανψηλά το κεφάλι και λοιδορούσαν, τώρανοιώθουν ότι χάνουν το έδαφοςκάτω από τα πόδια τους.
Συνήθωςαυτός που νοιώθει ότι χάνει στην μάχη, προσπαθεί να λασπολογήσει και να εκβιάσει. Τρέφονται οι ίδιοι τους και οι όμοιοι τους από το σκεπτικό ότι η πολιτική είναι βούρκος και δυσωδία. Δεν ξέρουνάλλοντρόπο. Η «σύγχρονηκοινωνία» μας γι αυτούςέχειανάγκη από κατασκευέςμίσους και δικαστηρίων. Θέλουν τους πολίτες να μισούντυφλά και ταυτόχρονα να φοβούνται.Ήρθε η ώρατους!!!
Η ασυλία τους τελείωσε !!!

Να ‘μαι λοιπόνεδώ μπροστά σας, με όλους μου τους υποψήφιους.
Ξεκινήσαμε δυναμικά είπαμε αλήθειες και δώσαμε όρκο να καταφέρουμε τα μέγιστα έως και τον τελευταίο πολίτη τού Δήμου μας.
Και κάπωςέτσικαταφέραμε να ενώσουμε το παρασκήνιοαπέναντι μας. Κι έτσι ο δημότηςαντιλήφτηκεπολλάπερισσότερα.
Είμαι πολύ περήφανος για τους υποψήφιους μου. Στήσαμε ένα υπερκομματικόψηφοδέλτιο. Βάλαμε την αγάπη για τον Δήμο μας, για το περιβάλλον που ζούμεεμείς και οι οικογένειες μας, πάνω από όλα.
Οι δικοί μου υποψήφιοι, οι δικοί μου συνεργάτες, είναι επιτυχημένοι στον τομέα τους, στην εργασία τους και τους εκτιμά το περιβάλλον τους, ενώ πολλοί τους έχουνεμπιστευτεί τις τύχες τους. Είναι άτομα της προσφοράς.
Και ξέρετεγιατί είναι απαραίτητοι για τον Δήμο ; Γιατίαυτοίμπορούν και ξέρουν πως θα διώξουντην απογοήτευση, μπορούν να αντικαταστήσουν τηναπαισιοδοξία με δημιουργική σκέψη.

Αυτός ο συνδυασμός είναι ο πραγματικάανεξάρτητος. Από αναθέσεις, ταχτοποιήσειςεκκρεμοτήτων και χρεών, υποσχέσεις για θέσεις, ελπίδες για μετατάξεις, κυλικεία, πρωτοβουλίες, Προϊστάμενους, συγγενείς, κλπ

Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από πολλή δουλειά. Δουλειά που θα την κάνουμε μαζί. Με σχέδιο, ευαισθησία και αγάπη. Το Σχέδιο μας για τον Δήμο μας, την Βέροια και τα χωριά μας, αφορά όλους τους πολίτες. Είναι σχέδιο φιλόδοξο, αλλά και εφαρμόσιμο. Κάνοντας το πράξη, θέλουμε να ταυτιστούμε με περίοδο αλλαγών, έργου και δημιουργίας.
Οι ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ έρχονται για να ενώσουνπολιτικές, ανθρώπους, νέεςιδέες, συμμετοχικέςδιαδικασίες και να δώσουντέλος σε ότι δεν ωφελεί τον τόπο. Σε αυτήν την προσπάθειαείστεκαλεσμένοιόλοι. Ελατε να αλλαξουμε τον τοπο μας.
Το κυρίαρχο δίλλημα λοιπόν είναι ένα: ή θα συνεχίσουμε την πορεία της μιζέριας και των φθηνών δικαιολογιών ή θα προχωρήσουμε μπροστά.
Τελεία και παύλα.

2 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑ. ΜΗ ΜΉΝΥΣΉ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΑΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ 2010 - 2014, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάει συνεχώς για τα 9 χρόνια χαμένα, με προβλήματα κλπ. Από αυτά τα 9 χρόνια τα 4 ήταν και αυτός γιατί το ξεχνά ; Άρα αυτοαναιρειται . Ομολογώ πρωτότυπη άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ