Quantcast

http://picasion.com/

Πρωταπριλιάτικη η Ανάσταση στο «Ρολόι»

Δυστυχώς για όσους, (και είναι πολλοί όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις) προτιμούν την τελετή της Αναστάσεως να πραγματοποιείται στην πλατεία Ωρολογίου, αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει φέτος καθώς η «είδηση» δεν ήταν κάτι άλλο από το Πρωταπριλιάτικο ψέμα του Βεροιώτη. Καμία
σύσκεψη δεν έγινε και καμία απόφαση δεν πάρθηκε για μεταφορά (ή μάλλον για επιστροφή) της τελετής στην πλατεία Ωρολογίου. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον! Καλό μήνα και του χρόνου να 'μαστε όλοι καλά.

2 σχόλια:

  1. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή της τελετής στην πλατεία είναι επιθυμία όλης της ενορίας που επανειλημμένα εκφράστηκε στους αρμοδίους αλλά δεν ικανοποιήθηκε. οι κάτοικοι της περιοχής δυστυχώς αναγκάζονται να κατεβούν στην πλατεία ελιάς που είναι πολύ πιο μακριά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πάρα πολλοί να έχουν αλλάξει εκκλησία για το βράδυ της ανάστασης ή να μην ακολουθούν ως την ελιά τους ιερείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλασική Ελλάδα. Χωρίς να ερωτηθεί ο Λαός που δυσανασχετεί, αποφασίσθηκε Ανάσταση στην Εληά, που δεν την θέλει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ