Quantcast

http://picasion.com/

Προσφορά Απριλίου στο «Corner of Flavors»: Όλα τα μαγειρευτά μόνο με 3€! Και πολλά νηστίσιμα!

Από Δευτέρα έως Παρασκευή - Και delivery στο 2331060006
Τι μπορείς να βρεις καθημερινά στο «Corner of Flavors»; Τα πάντα! Πρωινό, brunch, μεσημεριανό, βραδινό, πίτσες, burger και μακαρονάδες, σάντουιτς και σαλάτες και διαφορετικό μενού με μαγειρευτά κάθε

μέρα! Και στο τμήμα ζαχαροπλαστείου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πάστες, κουλουράκια, κεράσματα και βουτήματα, πολλές νηστίσιμες επιλογές και τούρτες χειροποίητες από 10€!
Για όλο τον Απρίλιο, το «Corner of Flavors» θα προσφέρει όλα τα μαγειρευτά του, με μόνο 3€ η μερίδα (εξαιρούνται τα πιάτα με ψάρι ή θαλασσινά)! Δε θέλετε να μαγειρέψετε; Είστε στη δουλειά; Θέλετε σπιτικό φαγάκι, νόστιμο και φρεσκομαγειρεμένο; Περάστε από το «Corner of Flavors» ή τηλεφωνήστε για delivery στο 2331060006 (ελάχιστη παραγγελία στα 4€) και απολαύστε το αγαπημένο σας πιάτο, επιλέγοντας από το μενού της ημέρας που καλύπτει πάντα όλα τα γούστα και τις ορέξεις! Φυσικά και με νηστίσιμες επιλογές!

Ώρες delivery (για όλα τα είδη): 09:00 - 00:00
Θέλετε να βλέπετε το μενού της ημέρας; Κάντε like στη σελίδα στο facebook ΕΔΩ για να βλέπετε το μενού που θα αναρτάται κάθε μέρα.


«Corner of Flavors»
Μητροπόλεως 22 και Λουτρού γωνία
τηλ. 2331 060006
Βρείτε μας στο facebook ΕΔΩ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ