Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νίκησε τα Κύμινα η Βέροια και κλειδώνει την άνοδο στον Εύοσμο!

Με νίκη έκλεισε τις φετινές εντός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις της η Βέροια. Η «Βασίλισσα του βορρά» επικράτησε εύκολα με 2-0 του Ολυμπιακού Κυμίνων, για την προτελευταία αγωνιστική και πηγαίνει την επόμενη Κυριακή στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στο τελευταίο ματς της σεζόν, για να σφραγίσει με ισοπαλία
ή νίκη την άνοδό της στην Football League. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, η οποία μπορεί να μην έπιασε και την καλύτερή της απόδοση, ωστόσο έφτασε εύκολα στη νίκη και ικανοποίησε τους 800 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου.
Από την αρχή οι Βεροιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς για να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, με τους Κανούλα (4' και 7'), Χαντζάρα (6' και 13'), Ζούρκο (15') να μην καταφέρνουν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Τελικά το σκορ άνοιξε για την «Βασίλισσα» στο 34' όταν ο Μπλέτσας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ταϊρης με κεφαλιά νίκησε τον Μπαϊμάκη, που μπλόκαρε μεν τη μπάλα αλλά μέσα από την γραμμή του τέρματός του, με τον βοηθό να δείχνει αμέσως τη σέντρα.
Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «κυανέρυθροι» διπλασίασαν τα τέρματά τους και έβαλαν γερές βάσεις για τη νίκη τους. Ήταν ο Σκαθαρούδης που εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, με τον Βεργώνη να παίρνει την πρώτη κεφαλιά και τον Μαραγκό με ωραίο γυριστό σουτ να στέλνει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος μια κεφαλιά του Βεργώνη στο 41' που έφυγε μόλις άουτ. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τους Βεροιώτες να διατηρούν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθούν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή των Κυμίνων.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο β' μέρος, με τον Κοντογουλίδη να αποκρούει δύσκολα την κοντινή κεφαλιά του Ρακαβίνα έπειτα από κόρνερ, στο 58ο λεπτό.
Στο 77' ο Μεληκιώτης εκμεταλλεύτηκε λάθος αντιπάλου, έκλεψε τη μπάλα αλλά από πλάγια θέση προτίμησε να πλασάρει αντί να πασάρει σε συμπαίκτη του και έτσι έδωσε την ευκαιρία στον Μπαϊμάκη να αποκρούσει, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Κυριακίδης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μεληκιώτης έπιασε από καλή θέση την κεφαλιά αλλά ο Μπαϊμάκης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σπυριάδης (Χίου) με βοηθούς τους Τζουβάρα και Βογδόπουλο (Κοζάνης).

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Ζούρκος, Κυριακίδης, Μπακάλης, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης (89' Μουρατίδης), Μπλέτσας, Κανούλας (64' Μελικιώτης), Σκαθαρούδης (80' Βασίλτσης), Χαντζάρας (74' Τσικόπουλος).

ΚΥΜΙΝΑ: Μπαϊμάκης, Νερσεσιάν, Τρικαλινός (69' Πολιανίδης), Τσακίρης, Ρακαβίνας, Αυγέρος, Τσελέπης (55' Μαραντίδης), Κλάπης (46' Βαταμίδης), Καμπερι, Καράμπελας, Αμανατίδης (55' Πάρρας).

Δείτε αποτελέσματα και βαθμολογία

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αμύνταιο - Αγκαθιά 0-1
Κουφάλια - Μακεδονικός 1-0
Τρίγλια - Γιαννιτσά 3-1
Παλαιοχώρι - Μελίτη 2-0
Λαγκαδάς - Εδεσσαϊκός 0-3
Αλμωπός - Αγροτικός Αστ. 3-0
Βέροια - Κύμινα 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Βέροια 54
2. Τρίγλια 52
3. Παλαιοχώρι 51
4. Αγκαθιά 50
5. Εδεσσαϊκός 44
6. Αλμωπός Αριδ. 42
7. Μακεδονικός 36
8. Αγροτικός Αστ. 34
9. Γιαννιτσά 34
10. Κουφάλια 21
11. Κύμινα 19
12. Μελίτη 18
13. Λαγκαδάς 13
14. Αμύνταιο 12



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ