Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρέσβης της ελληνικής διαιτησίας ο Βεροιώτης Μιχάλης Τζαφερόπουλος

Το προηγούμενο Σάββατο 13 Απριλίου ο διεθνής διαιτητής χάντμπολ Μιχάλης Τζαφερόπουλος έδωσε το παρών σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι που διεξήχθη στην Δανία. Στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Ανδρών 2020, έγινε στο Royal Arena της Κοπεγχάγης,
ένα από τα καλύτερα γήπεδα χάντμπολ της Ευρώπης, με χωρητικότητα 9000 θεατές, ο αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων Νήσων Φερόε και Ουκρανίας. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι κέρδισε με ένα γκολ η Ουκρανία 26-27. Όπως υποδηλώνει το σκορ ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι μέχρι το τέλος, με ιδιαίτερη δυσκολία για την διαιτησία, ωστόσο χάρη στην μεγάλη εμπειρία του Βεροιώτη Μιχάλη Τζαφερόπουλου, όλα πήγαν καλά και μάλιστα πήρε και εξαιρετικές κριτικές για τα σφυρίγματά του. Μπορεί ο προεκλογικός αγώνας να είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον δήμο της Βέροιας, ωστόσο ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Βοργιαζίδη, Μιχάλης Τζαφερόπουλος συνεχίζει να «αγωνίζεται» με το εθνόσημο στην στολή του διαιτητή, στις διεθνείς σάλες του χάντμπολ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ