Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πόντιος ο νέος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης

Μιλάει ελληνικά και χορεύει ποντιακά στα Γιαννιτσά
Ο νέος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης είναι Πόντιος, ελληνόφωνος, μιλά ποντιακά, και διατηρεί σχέσεις με τους Πόντιους στα Γιαννιτσά. Ο Εκρέμ Ιμάμογλου είναι γεννημένος το 1970 σε χωριό της περιφέρειας της
Τραπεζούντας και μετά τη φοίτησή του σε λύκειο της πόλης, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, ενώ πήρε μάστερ στις Human Resources and Management από το ίδιο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Είναι παντρεμένος από το 1995 με τη φωτογενή ξανθιά Ντιλέκ, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά, δύο αγόρια κι ένα κορίτσι, ενώ παίζει τα social media στα δάκτυλα. Μάλιστα, το Μάιο του 2016, ο Εκρέμ Ιμάμογλου ανάρτησε βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, στο οποίο χορεύει ποντιακά σε γλέντι στα Γιαννιτσά. Δείτε το βίντεο:


3 σχόλια:

  1. Τελικά αυτοί οι Πόντιοι είναι παντού, περισσότερο και από την coka cola. Όποιοι τα έβαλαν μαζί τους την πάτησαν, βλέπε:
    Ο Ερτογάν είχε αντίπαλο τον Πόντιο υποψήφιο Δήμαρχο και έχασε ολόκληρη Κωνσταντινούπολη,
    Ο Μπουτάρης αμφισβήτησε την Γενοκτονία και απέσυρε την υποψηφιότητά του από το Δήμο Θεσσαλονίκης (ενώ 15 μέρες πριν είχε πει ότι θα είναι και πάλι Δήμαρχος),
    Ο Φίλης και αυτός αμφισβήτησε την Γενοκτονία και έχασε το Υπουργιλίκι και δεν το ξαναείδε από τότε,
    Το ίδιο και η Ρεπούση.
    Καλά "παιδόπα" (δηλ. παιδιά) το καταλάβαμε.... ότι πείτε εσείς..... "«γουρπάν-ι-σ’ να ’ίνουμες»." (δηλ. θυσία να γίνουμε για εσάς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πέατα ρίζαμ. δηλ. πέστα δικέ μου.
    Τα είπαμε και στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου όποιος δεν τα άκουσε κακό του κεφαλιού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΄Εν τεμέτερον παιδάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ