Quantcast

http://picasion.com/

Ποιες εκλογές; Στον αγώνα της καθαριότητας ο Παπαδόπουλος

Ασταμάτητος ο Αντιδήμαρχος
Τι και αν βρισκόμαστε στην μέση της προεκλογικής περιόδου και οι συναντήσεις, για ψηφοθηρικούς λόγους διαδέχονται η μια την άλλη; Κάποιοι υποψήφιοι δίνουν τον δικό τους αγώνα στην υπηρεσία του Δήμου και του πολίτη. Μια τέτοια

χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Βασίλη Παπαδόπουλου. Ο δαιμόνιος φωτογραφικός φακός του veriotis.gr τον εντόπισε στα Κοιμητήρια του Λαζοχωρίου όπου εκτελούσε με μεγάλο συνεργείο εργασίες απομάκρυνσης επικίνδυνων κλαδιών. «Καθημερινά, κύριος στόχος μας είναι η καθαριότητα. Δίνουμε μεγάλο αγώνα για να κρατήσουμε ολόκληρο τον Δήμο καθαρό και θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες της υπηρεσίας καθαριότητας που με αυταπάρνηση βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Μεγάλη βοήθεια δίνουν και οι εθελοντές. Με μεγάλη χαρά είδα την προσπάθεια που έκαναν 10 κάτοικοι στην Κουλούρα που καθάρισαν το ιστορικό Μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου (δείτε εδώ). Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Μακάρι η ενέργειά τους αυτή να βρει και άλλους μιμητές. Βρισκόμαστε σήμερα στο Λαζοχώρι για την απομάκρυνση των επικίνδυνων κλαδιών στα Κοιμητήρια και συνεχίζουμε τις επόμενες ημέρες στα γειτονικά χωριά» τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Σε ερώτησή μας για το πως πάει ο προεκλογικός αγώνας, ο έμπειρος αυτοδιοικητικός με αφοπλιστική ειλικρίνεια μας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ποιες εκλογές; Εδώ έχουμε έναν αγώνα να δώσουμε. Έρχεται η Άνοιξη και θα πρέπει ο Δήμος μας να είναι καθαρός. Οι πολίτες δεν θα μας κρίνουν με βάση τις καρτούλες, τα παχιά λόγια και τις υποσχέσεις. Αλλά με το τι έχει προσφέρει ο καθένας μας στην βελτίωση της καθημερινότητας. Θέλω να με κρίνουν για το έργο που έχει γίνει όλα αυτά τα 5 χρόνια της θητείας μου»




2 σχόλια:

  1. αντιδημαρχε εισαι πραγματι παντου και σχεδον αμεσως για την καθαριοτητα. εαν ομως μπορεσεις να βαλεις και μια ταξη - σειρα στο θεμα των αδειων συσκευασιων απο τα φυτοφαρμακα που δυστυχως πεταμεμε εμεις οι αγροτες στα σημεια που γεμιζουμε τα βυτια θα κανεις μια ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ που μπορει να μην ειναι "βυτρινα" αλλα θα εχει τεραστια σημασια για το περιβαλλον και την υγεια ολων μας.
    Εσυ μπορεις να βρεις μια λυση(πρακτική και εφαρμόσιμη) περισυλλογής των κενων συσκευασιων. ο τροπος που εχει ορισθει δεν ειναι αποτελεσμετικος ουτε πρακτικος. Εαν μπορεσεις να δωσεις λυση και σ αυτο το μεγαλο προβλημα θα κερδισουμε ολοι και σιγουρα ...εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί που θέλει ... Για αλλού υπάρχουν πολλές δικαιολογίες... Αλλά έτσι είναι αυτά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ