Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Πασχαλινό σπιτάκι των «Παιδιών της Άνοιξης» άνοιξε και μας περιμένει στο Δημαρχείο Βέροιας

Τη Μ. Δευτέρα θα φτιάχνουν και θα τρατάρουν χαλβά!
Ξεκίνησε και φέτος το καθιερωμένο Πασχαλινό παζάρι του Μικτού Κέντρου ΑμΕΑ «Τα παιδιά της Άνοιξης». Το γνώριμο αυτό πλέον σπιτάκι, στήθηκε και φέτος στην Πλατεία Δημαρχείου και μας περιμένει να επιλέξουμε τις Πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες που φτιάχτηκαν για καλό σκοπό. Να φωτίσουν το βράδυ της Ανάστασης, φωτίζοντας και τα χαμόγελα των παιδιών του Κέντρου, καθώς είναι δημιουργίες των παιδιών και των εκπαιδευτών, φτιαγμένες με μεράκι, γούστο και πολλή αγάπη. 
Οι λαμπάδες διατίθενται στη συμβολική τιμή των 5€ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για κάλυψη αναγκών της δομής καθώς και για δράσεις κοινωνικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.
Στο πασχαλινό σπιτάκι θα βρείτε και φέτος υπέροχα γλαστράκια με ανοιξιάτικα άνθη, που φύτεψαν τα ίδια τα παιδιά, για να στολίσετε τα μπαλκόνια σας.
Το πασχαλινό bazaar του Κέντρου «Τα παιδιά της Άνοιξης» θα βρίσκεται στην πλατεία Δημαρχείου μέχρι και το βράδυ της Μ. Τετάρτης.

Μ. Δευτέρα κερνάμε χαλβά!
Τη Μ. Δευτέρα  22/4/2019 και ώρα 10:00 - 12:00 π.μ., ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό. Τα «Παιδιά της Άνοιξης» στήνουν υπαίθριο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, φτιάχνουν παραδοσιακό νηστίσιμο χαλβά και τρατάρουν τον κόσμο. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ