Quantcast

http://picasion.com/

Παπακώστα: «Στη Βέροια ο Μητσοτάκης δέχτηκε επίθεση από ακραίους και το αποδοκιμάζω»

«Στην Βέροια ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε επίθεση από ακραίους και το αποδοκιμάζω ως απεχθές έργο αυτό που συνέβη» τονίζει σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής, Κατερίνα Παπακώστα. Στην ανακοίνωσή της η πρόεδρος του Ν.Ε.Ο τονίζει τα ακόλουθα: «Μελέτησε το
παρελθόν αν θέλεις να ορίσεις το μέλλον, λέει ο Κομφούκιος. Στην Βέροια ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε επίθεση από ακραίους και το αποδοκιμάζω ως απεχθές έργο αυτό που συνέβη. Όμως το αυγό του φιδιού το εκκόλαψε, ξεπλένοντας τους ακραίους και τις πρακτικές τους, οι οποίες ευθέως χτυπούν την Δημοκρατία και τις αξίες της, επειδή πίστεψε ότι το φίδι του φανατισμού και του λαϊκισμού θα εξοντώσει τους αντιπάλους του.
Αντί αυτού, δάγκωσε τον ίδιο. Ελπίζω να το αντιληφθεί, εν όψει των εκλογών, αν και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη ότι θα το πράξει…»

4 σχόλια:

  1. Αλλη εξυπνη της... Πρεσπας και της καρεκλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΒΡΕ ΟΥΣΤ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρεσπαδόρισσα. Ο ευατούλης μου κι οι Πρέσπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εἰς τί συνίστατο ἡ «ἐπίθεσις», μανδάμ; Θά ξεχάσουμε καί τά ἑλληνικά πού ξέρουμε; Ἐπειδή φώναξαν χωρίς μικρόφωνο ἀπό ἀπόστασι 15 μέτρων στόν Κούλη, πού μιλοῦσε ἀπό μικροφώνου, ὅτι δέν μπορεῖς νά μᾶς κοροϊδεύῃς, καί σύ συνθετονομασίτης εἶσαι καί τήν προδοσία τῶν Πρεσπῶν θέλεις νά ἐφαρμόσῃς; Αὐτή ἡ διαμαρτυρία, χωρίς νά κινηθοῦν ἀπειλητικά καί χωρίς κἄν νά τόν πλησιάσουν εἶναι «ἐπίθεσι»; Ἢ μήπως ἦταν «ἐπιθετικός» ὁ Ἥλιος τῆς Βεργίνας πού ἔφεραν μαζί τους; Ρέ, ἥμαρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ