picasion.com
picasion.com
http://picasion.com/

Στο Νοσοκομείο Βέροιας θα εκπαιδεύονται πλέον ειδικευόμενοι Καρδιολόγοι

Στην αναβάθμιση της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας, έπειτα από τη δωρεά του στεφανιογράφου, την πλήρη αξιοποίησή του με την επικείμενη πρόσληψη δεύτερου επεμβατικού καρδιολόγου αλλά και την έναρξη στην Κλινική, ολοκληρωμένης εκπαίδευσης
ειδικευόμενων Καρδιολόγων, αναφέρεται στην ανακοίνωσή του ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Δημήτρης Μαυρογιώργος. Όπως αναφέρει:
«Η δωρεά της οικογένειας Σάκα για την εγκατάσταση στεφανιογράφου στο Γ.Ν. Ημαθίας - Μονάδα Βέροιας είναι και η γενεσιουργός αιτία αναβάθμισης του Νοσοκομείου στο Καρδιολογικό Τμήμα. Το ΔΣ του Νοσοκομείου ενστερνίστηκε την πρόταση του Διευθυντή του Τμήματος κ. Ι. Βογιατζή για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των ειδικευομένων ιατρών στην Καρδιολογία στην Κλινική του Νοσοκομείου. Η πρόταση αυτή καθυστέρησε αρκετό χρονικό διάστημα και η παρέμβαση της Βουλευτού Ημαθίας κ. Φρ. Καρασαρλίδου ήταν ο καταλύτης για την έκδοση της υπουργικής απόφασης, που μας δίνει τη δυνατότητα της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης νέων Καρδιολόγων.

Με την επικείμενη πρόσληψη και δεύτερου επεμβατικού Καρδιολόγου στο Νοσοκομείο, η αξιοποίηση του στεφανιογράφου θα αυξηθεί στο μέγιστο βαθμό.

Έχουμε λοιπόν στην Ημαθία μία Καρδιολογική Κλινική που παρέχει, διαγνωστική στεφανιογραφία, αγγειοπλαστικές (μπαλονάκι) με στεντ και τοποθέτηση βηματοδοτών στους πάσχοντες ασθενείς χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς μετακινήσεις.

Είμαστε ευγνώμονες και περήφανοι για την επιστημονική δυνατότητα των ιατρών του Νοσοκομείου, αυτά μας προτρέπουν να συνεχίσουμε για ακόμα υψηλότερες δράσεις προς όφελος των συμπολιτών μας».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ