Quantcast

http://picasion.com/

Νεαροί μπήκαν σε φλεγόμενο σπίτι και έσωσαν ηλικιωμένη στην Κοζάνη (φωτο+video)

Πήρε φωτιά από σόμπα
Παραλίγο τραγωδία στην Κοζάνη, με μια 93χρονη να απεγκλωβίζεται την τελευταία στιγμή. Η μεγάλη φωτιά σε σπίτι στο κέντρο των Σερβίων στην Κοζάνη ξέσπασε στις 11 το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων. Δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
να φτάνουν άμεσα στην οδό Φλέμινγκ, που είναι κάθετη της 117 Εθνομαρτύρων και να καταφέρνουν να σβήσουν τη φωτιά. Αιτία της φωτιάς ήταν η πτώση του αναμμένου στουπιού με το οποίο επιχείρησε να ανάψει τη σόμπα για να ζεσταθεί, η 93χρονη κάτοικος του σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia.gr δυο νεαροί κάτοικοι των Σερβίων (ο ένας πυροσβέστης στο επάγγελμα) που βγήκαν αμέσως από γνωστό καφέ-μπαρ της πόλης, μπήκαν με αυτοθυσία μέσα στο φλεγόμενο σπίτι και απομάκρυναν την ηλικιωμένη κάτοικο που διέμενε εκεί.

Στη συνέχεια, έκαναν το ίδιο και με άλλη, επίσης ηλικιωμένη γυναίκα που διαμένει ακριβώς στη διπλανή οικία και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ακοής, συνέπεια των οποίων ήταν να μην αντιληφθεί τον κίνδυνο.

Η πρώτη ηλικιωμένη μεταφέρθηκε προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Σερβίων, ενώ να σημειωθεί πως επί τόπου έφτασαν πολύ γρήγορα και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, αλλά και ασθενοφόρο.









1 σχόλιο:

  1. Περιμένουμε την Ν.Ε.του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθιας ,να βγάλει ανακοίνωση για τον φασισμό της τιμής 1 ευρώ ,του πετρελαίου θέρμανσης ,γεγονός το οποίο αναγκάζει 93χρονες να ανάβουν στουπια για να ζεσταθουν το 2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ