Quantcast

http://picasion.com/

«LEBEN fashion»: Μόδα για τη σύγχρονη γυναίκα από νούμερα S έως 5XL!

Η ελληνική εταιρεία γυναικείας ένδυσης «LEBEN Fashion» δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, για καθημερινό και επίσημο ντύσιμο. Διανύοντας μία 35 και πλέον ετών δυναμική και αναπτυσσόμενη πορεία στο χώρο του γυναικείου ενδύματος, αντιπροσωπεύει
ένα καταξιωμένο brand γυναικείας μόδας, επιλέγοντας πάντα με αυστηρά κριτήρια την ποιότητα των υλικών της και των σχεδίων της.
Το κατάστημα «LEBEN Fashion» Βέροιας, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 17, διαθέτοντας μια ολοκληρωμένη σειρά με γυναικεία ρούχα ελληνικής ραφής, που καλύπτουν όλο το φάσμα των μεγεθών, από νούμερο S έως και 5XL!
Ρούχα που αντιπροσωπεύουν τη σύγχρονη γυναίκα, μοντέρνα και νεανικά σχέδια και προτάσεις για ολοκληρωμένα casual look αλλά και ειδικές περιστάσεις, σε νούμερα και γραμμές που καλύπτουν κάθε γυναικείο σωματότυπο.

Σακάκια, παντελόνια, φούστες, ολόσωμες φόρμες, φορέματα, πουκαμίσες, μπλούζες και πουκάμισα για κάθε περίσταση, σε υπέροχα σχέδια, που ακολουθούν τις προσταγές της μόδας.

Δείτε φωτογραφίες του καταστήματος και πολλές προτάσεις μόδας:

«LEBEN Fashion»
Μ. Αλεξάνδρου 17, Βέροια
Τηλ. 2331072310






























Προτάσεις μόδας








































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ