Κοντά στον Πολιτισμό ο Τροχόπουλος

Μπορεί ο προεκλογικός αγώνας να έχει κορυφωθεί και οι υποχρεώσεις να είναι πάρα πολλές, αλλά για τον Κώστα Τροχόπουλο, πέρα από την... «Προτεραιότητα στον Πολίτη», βασική προτεραιότητα είναι και η οικογένειά του. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Αντώνη
Μαρκούλη βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 31 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο Αρμενικό Κέντρο, εκεί όπου ο πατέρας του Γιώργος-Ξάνθιππος Τροχόπουλος παρουσίασε τη νουβέλα του, υπό τον τίτλο «Βάντα». Ο ταλαντούχος δικηγόρος είχε συναντήσεις με ανθρώπους τους Αρμενικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Hamazkayin» και την Αρμενική νεολαία.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς στον χώρο της παρουσίασης για να ακούσει την συγκλονιστική αληθινή ιστορία του Πωλ, ενός πολίτη της Βέροιας. Η «Βάντα» είναι η περιοχή της κατοικίας του Πωλ (κοντά στην Ραχιά). Ο αναγνώστης θα διακρίνει διαβάζοντάς το περιστατικά δικών του ανθρώπων. Το βιβλίο διαβάζεται εύκολα κι ευχάριστα. Είναι ένα εγχειρίδιο ζωής και αναφέρεται στην Γενοκτονία των Αρμενίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ