Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φωτιά! Ποζάρει με μαγιό η Κολέτσα

«It's complicated»
Η Χριστίνα Κολέτσα, ανυπομονεί για το φετινό καλοκαίρι και ήδη άρχισε να ποζάρει στο Instagram με μαγιό. Πιο συγκεκριμένα, η καλλονή από τη Βέροια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία της με ολόσωμο μαύρο μαγιό και έγραψε χαρακτηριστικά
στη λεζάντα: «My first summer day! #2019». Πρόσφατα η τραγουδίστρια είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους πως το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή και είχε μιλήσει για το φλερτ και για το εάν έχει κάποια σχέση.
«Δεν καταλαβαίνω αν με φλερτάρουν, εγώ προσωπικά δεν φλερτάρω, έχω ξεχάσει τι είναι αυτό. Είμαι σε κάτι που... It's complicated, σ'αρέσουν δεν σ'αρέσουν υπάρχουν, ούτε εγώ ξέρω σε τι είμαι».



4 σχόλια:

  1. Όταν πατήσεις τα δεύτερα -αντα,πλέον δεν πρεσβευεις sex symbol,σου έχουν πάρει τη θέση νεες ακμαίες 20αρες. Κάθε πράμα στο καιρό του . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει σπάσει πολύ στο πρόσωπο. Γεράματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΕΘΩΝΗ,ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΦΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΘΑ.ΤΙ ΛΕΤΕ ,ΘΑ ΕΛΘΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....όλα στην φόρα για λίγη δημοσιότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ