Quantcast

http://picasion.com/

H καλλονή από τη Βέροια που κατεβαίνει υποψήφια με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Έθεσε την υποψηφιότητά της επιθυµώντας να δώσει φρέσκες ιδέες, ορµητικότητα και… καλαισθησία στη µάχη των δηµοτικών εκλογών. Ο λόγος για την όμορφη Ίννα Τσικοπούλου, η οποία αποφάσισε να διεκδικήσει την ψήφο του λαού της Συμπρωτεύουσας συµµετέχοντας σε
αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο. Πιο συγκεκριμένα, η καλλονή από τη Βέροια πολιτεύεται με τον συνδυασµό «∆ύναµη Πολιτών» του υποψήφιου δηµάρχου Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωµιάδη. Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός είναι εντυπωσιακή, σέξι, «αλλά και µε µυαλό», όπως δηλώνει στο «Κάλπη 19». Σήµερα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Γόβα παρθένα», ενώ στο παρελθόν εκπροσώπησε την Ελλάδα ανάµεσα σε 110 χώρες σε παγκόσµιο διαγωνισµό οµορφιάς.
«Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη όπου ζω τα τελευταία 15 χρόνια. Την αγάπησα πολύ και µε αυτήν την αγάπη και τον σεβασµό θα δώσω τον δικό µου αγώνα», τονίζει, ενώ για τις σέξι φωτογραφίες της στα social media και για το αν περιµένει «πόλεµο» εξηγεί πως «θα υπάρχουν σχόλια και είµαι έτοιµη να ακούσω τα χειρότερα». Η ίδια εργάζεται σκληρά, ενώ ακόµα και ως παρουσιάστρια στη Θεσσαλονίκη είχε την επιµέλεια της εκποµπής της. «Χρειάζεται µυαλό για να το κάνεις αυτό. ∆εν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν», εξηγεί. «H φράση που λέει πως «Είµαστε οι επιλογές µας» είναι γνωστή.





















6 σχόλια:

  1. Ωραίος προεκλογικός αγώνας...που πάτε έτσι ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν βγω εγώ έτσι για υποψήφιος στην Βέροια ούτε η γυναίκα μου θα με ψηφίσει την έκατσα... μαζί με όλα αυτά τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά προσόντα δεν μας δίνει και το τηλέφωνο εκτάκτων αναγκών της... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη περιμένετε να σωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γελάνε και οι πετρες!!παρουσιαστρια???pretty bra και pretty βρακια διαφήμιζε!και απο μυαλο??ξουραφι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αφου μετα απο 10 χρονια χρεοκοπιας σ' ολα τα επιπεδα ακουμε ακομα περιπου τα ιδια ονοματα κομματων και πολιτικων ( κεντρικη πολιτικη σκηνη αλλα και αυτοδιοικηση)ειμαστε αδιόρθωτοι και πραγματι ΔΕ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ