Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Νίκος Μωϋσιάδης νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας

Ο Νίκος Μωυσιάδης είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, όπως ψηφίστηκε στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα. Το όνομα του Νίκου Μωυσιάδη για τη θέση του προέδρου του ΔΣ, έπειτα από την παραίτηση του Πέτρου
Τσαπαρόπουλου, πρότεινε η δημοτική αρχή, καλώντας το Σώμα να «επικυρώσει» με την ψήφο του την επιλογή αυτή. Ο κ. Μωυσιάδης έλαβε, από τους 34 που ψήφισαν, 28  ψήφους υπέρ και 6 λευκά. 
Ο νέος πρόεδρος σε δήλωσή του αμέσως μετά την εκλογή του, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη και το Σώμα, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, ενώ χαρακτήρισε την ημέρα αυτή ξεχωριστή. «Είναι ξεχωριστή η ημέρα αυτή για εμένα και σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Έχω περάσει από πολλά, επαγγελματικά και πολιτικά, στάδια στη ζωή μου, αλλά σήμερα είναι το πιο ουσιαστικό, ολοκληρώνοντας παράλληλα τον κύκλο της θητείας μου στη τοπική αυτοδιοίκηση. Δεσμεύομαι να υπερασπιστώ το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου όλων των δημοτικών συμβούλων, τηρώντας το τρίπτυχο ισοτιμία - ισονομία - ίση μεταχείριση», είπε μεταξύ άλλων.
Στη συνέχεια πήρε τη θέση του και κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης, αφού χαιρέτισε τους συνεργάτες του στο προεδρείο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ