Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Κάηκε» η Αλεξάνδρεια από τους πανηγυρισμούς των οπαδών του ΠΑΟΚ

Τρέλα για τον Δικέφαλο
Δεν λένε να κοπάσουν οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από 34 ολόκληρα χρόνια. Σ' όλες τις πόλεις της Βορείου Ελλάδας χιλιάδες οπαδοί του Δικεφάλου βγαίνουν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν αυτήν την
μεγάλη επιτυχία. Έτσι και χθες το απόγευμα στην Αλεξάνδρεια, έγινε το έλα να δεις. Πάνω από 50 φανατικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ έξω από τον σύνδεσμο, έκαναν τη νύχτα-ημέρα και τραγουδούσανε για την αγαπημένη τους ομάδα.
Με πυρσούς στα χέρια και με συνθήματα όπως: «ΠΑΟΚ σ'αγαπώ, πρωτάθλημα και κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό» αναστάτωσαν την πόλη, με τους κατοίκους της περιοχής να βγαίνουν στα μπαλκόνια και να παρακολουθούν αυτό το σπάνιο θέαμα. Αξίζει να σημειωθεί πως η συμπεριφορά των φιλάθλων ήταν άψογη και δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα. Δείτε το επίμαχο βίντεο:.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ