Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα έτοιμα για το Πάσχα στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»: Κάντε τις παραγγελίες σας!

Αρνιά, κατσίκια, κοκορέτσια, τσιγεροσαρμάδες... μέχρι και αλμυρά τσουρέκια! Τηλ: 2331061683
Σε πυρετό πασχαλινών προετοιμασιών βρίσκεται το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», για να μας στρώσει όπως κάθε χρόνο το πιο νόστιμο και ποιοτικό πασχαλινό τραπέζι. Αρνιά και κατσίκια από την Ημαθία, κοκορέτσια, σεφταλιές, τσιγεροσαρμάδες με παραδοσιακή συνταγή με γέμιση συκωτάκια και όλα τα μυρωδικά, γαρδουμπάκια, λουκάνικα, μπιφτέκια, κοντοσούβλια χοιρινά και κότας, σουβλάκια χοιρινά και κότας, όλα χειροποίητα και έτοιμα για τη σούβλα, τη σχάρα και το φούρνο.


Και φυσικά το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα μας ετοιμάζει καθημερινά τα γνωστά του κρεατοσκευάσματα, με χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι ή αρνί, γεμιστά με αλλαντικά, τυριά, λαχανικά και όλα τα καρυκεύματα που χρειάζονται, για να μπουν κατευθείαν στο φούρνο. Και διάφορες λιχουδιές με σφολιάτα και γέμιση με κάθε είδους κρέας, ιδανικό συνοδευτικό για το κρασί της παρέας ή για ορεκτικό.

Και μην ξεχάσετε τα πεντανόστιμα αλμυρά τσουρέκια, γεμιστά με μοσχαρίσιο κιμά, που γίνονται ανάρπαστα από τα βαφτιστήρια και λατρεύουν όλες οι νονές! Ελάτε στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στη Βέροια, στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής), επιλέξτε τα εδέσματα που θα στολίσουν το τραπέζι σας η κάντε την παραγγελία σας και απολαύστε το πιο νόστιμο Πάσχα! 

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα μας βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και τη σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ