Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα… «κάγκελα» για την αναδιάρθρωση - Μπίκας: «Αδικη εξέλιξη»

Πληθώρα αντιδράσεων σε αρκετές ομάδες της Γ’ Εθνικής προκαλεί το σχέδιο αναδιάρθρωσης, το οποίο συμφωνήθηκε μεταξύ ΕΠΟ και Πολιτείας και εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας. Οι ομάδες της τρίτης κατηγορίας είναι, έτσι κι αλλιώς, αυτές που αδικούνται από τον όλο σχεδιασμό, αφού επί της ουσίας χάνουν μια κατηγορία. Τόσο αυτές που θα ανέβουν στη νέα Football League, η οποία θα είναι η τρίτη κατηγορία, αλλά και αυτές που θα παραμείνουν στη Γ’ Εθνική, η οποία θα είναι στην πραγματικότητα Δ’ Εθνική. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Βέροιας Κώστας Μπίκας μιλώντας στην «Μetrosport» εξέφρασε τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο εφαρμογής της αναδιάρθρωσης.
Μπίκας: «Αδικη εξέλιξη»
Άδικη για τις ιστορικές ομάδες που θα συμμετέχουν στη Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν, αλλά κι αυτές που θα ανέλθουν στη Football League χαρακτήρισε την αναδιάρθρωση ο Κώστας Μπίκας, εκ μέρους της διοίκησης της Βέροιας. «Είναι μια άδικη εξέλιξη για όλες τις ιστορικές ομάδες, αναμένουμε μήπως αλλάξει κάτι. Το ιδανικό για εμάς θα είναι να μη συμβεί, έτσι ώστε να ανεβούμε στη Β’ Εθνική. Έχουμε κατ’ αρχήν το μυαλό μας στο ματς της Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα, να εξασφαλίσουμε την άνοδο και ταυτόχρονα παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Είμαστε θετικοί σε οποιαδήποτε συνεννόηση με τις υπόλοιπες ομάδες που θίγονται για τρόπους αντίδρασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ