Quantcast

http://picasion.com/

Ημαθία ή Αθήνα; Που κατεβαίνει τελικά υποψήφια η Έμη Λιβανίου;

Ο κύβος ερρίφθη μετά από συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές η Έμη Ζησιοπούλου - Λιβανίου. Το όνομα της γνωστής δημοσιογράφου - παρουσιάστριας από τη Βέροια είχε παίξει δυνατά τις προηγούμενες ημέρες για την κεντρική πολιτική σκηνή, ενώ γρίφος αποτελούσε η απόφασή της για το αν θα κατέβει στην Αττική ή στην γενέτειρά της την Ημαθία (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ). Τελικά, μετά από συνάντηση που είχε προσωπικά με τον Πρόεδρο της ΝΔ αποφασίστηκε από κοινού να κατέβει στην εκλογική περιφέρεια Νοτίου Τομέα της πρώην Β’ Αθηνών . Η ίδια σε δηλώσεις της τόνισε τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, να είμαι υποψήφια του κόμματος στην πρώην Β’ Αθηνών στο Νότιο Τομέα. Είμαι μητέρα δύο παιδιών, δημοσιογράφος 20 χρόνια, δικηγόρος και δημιουργός της πρώτης ηλεκτρονικής εφημερίδας για τις ειδήσεις της Αλληλεγγύης και της Προσφοράς www.dinamiprosforas.gr. Αγωνίζομαι για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και τους αδύναμους πολίτες. Όραμα μου είναι να γεννηθούν νέα πρότυπα για τα παιδιά μας, να αναδείξουμε τους Έλληνες που στέκονται όχι απλώς φιλάνθρωποι, αλλά ΑΝΘΡΩΠΟΙ σε αυτά τα δύσκολα χρόνια της μεγάλης κρίσης και δοκιμασίας μας. Συντάσσομαι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί πιστεύει στις αρχές της ισονομίας των πολιτών και της αλληλεγγύης στους αδύναμους».

Η ανακοίνωση της ΝΔ

H Έμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και εργάζεται ως δημοσιογράφος. Έχει παρουσιάσει πολλές ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Από το 2014 είναι Head Of Special Editions στην ιστοσελίδα Huffpost.gr. Το 2012 ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα, εκδίδοντας το ετήσιο λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προβάλλει τη φιλανθρωπική και κοινωφελή δραστηριότητα ιδιωτών και ιδρυμάτων, ενώ τo 2018 δημιούργησε το www.dinamiprosforas.gr, τον πρώτο ειδησεογραφικό ιστότοπο της χώρας στο συγκεκριμένο θεματικό πεδίο. Είναι μέλος των Σωματείων Ελπίδα, MDA και της ΕΛΕΠΑΠ, και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δράση της στον τομέα της Προσφοράς και της Αλληλεγγύης. Μιλά αγγλικά και γαλλικά και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ