Quantcast

http://picasion.com/

Φωνές και αποδοκιμασίες για τον Χρήστο Γιαννούλη στην Πέλλα

Αντιμέτωπος με τις έντονες αποδοκιμασίες των πολιτών στα Γιαννιτσά βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, στη διάρκεια προεκλογικής του περιοδείας. Οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του υποψήφιου περιφερειάρχη έρχονται να προστεθούν στην σειρά των
αποδοκιμασιών κατά πολιτικών προσώπων, κυρίως του κυβερνώντος κόμματος, σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο κ.Γιαννούλης συνοδευόμενος από συνεργάτες του βρέθηκε στον κεντρικό πεζόδρομο των Γιαννιτσών, ενώ την περιοδεία κατέγραφε και συνεργείο του πρακτορείου euronews. Οι πολίτες που επιχειρούσε να προσεγγίσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης τον υποδέχονταν με αποδοκιμασίες:
«Στη Νότια Μακεδονία ήρθατε;», «Ντροπή σας», «Στα Σκόπια να πάτε, στα Σκόπια, είστε επικίνδυνοι», του έλεγαν. Αλλοι πολίτες του είπαν: «Είστε πουλημένοι, δεν ντρέπεστε λίγο; Προδότες». Ο κ.Γιαννούλης προσπαθούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, ενώ είναι χαρακτηριστική η αντίδραση πολίτη, που ενώ ο υποψήφιος περιφερειάρχης πάει να του δώσει το χέρι του, ο πολίτης αντιδρά αρνούμενος. «Να μην ξαναπατήσετε εδώ. Είναι προτιμότερο», λέει στον Χρήστο Γιαννούλη άλλος πολίτης. «Ποιός το λέει αυτό;», αντιτείνει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κόσμος...», απαντά ο πολίτης.


3 σχόλια:

  1. Αν δεν ήταν υπάλληλος της φιλοσκοπιανής ΕΡΤ, ποιος θα ασχολείτο μαζί του; Παντάγνωστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μετα απο αυτο το "στολισμα" πιστευω οτι θα παει καλα στις εκλογες. τους επεισε οτι τον αδικουν...τον κακομοιρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .....αν δεν υπήρχαν κάμερες θα είχε φάει σίγουρα γιαούρτια, ίσως και ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ