Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι πρωτεργάτες του ΓΑΣ Βέροια για την άνοδο της ομάδας στην Football League

«Χρέος μας να σταθούμε δίπλα στην διοίκηση»
Η (πρώην) προσωρινή διοίκηση του ΓΑΣ Βέροια, με επίσημη ανακοίνωσή της συγχαίρει την ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου της Γ' Εθνικής και κατ' επέκταση την άνοδο των «κυανέρυθρων» στη Football League. Μέσα σ' αυτήν αναφέρουν την ηθική
ικανοποίησή τους για την πορεία της «Βασίλισσας» και τονίζουν πως είναι χρέος όλων των φιλάθλων να σταθούν στο πλευρό της διοίκησης. Διαβάστε αναλυτικά:
«Πέρασε ένας χρόνος από τότε που η ιστορική ομάδα «βασίλισσα» του βορρά πετάχτηκε στον κάδο των απορριμμάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιατί πρώτη φορά στην ένδοξη ιστορία της εγκατέλειψε την αγωνιστική της προσπάθεια, μια ομάδα που πάντοτε μάχονταν για την αξιοπρέπειά της και για το στέμμα της.


Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν…

Όλα ξεκίνησαν από μια αγνή παρέα η οποία πήρε οντότητα με την προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου για τον ερασιτέχνη ΓΑΣ Βέροια και «μεγάλωσε» από αξιόλογους επιχειρηματίες της πόλης μας οι οποίοι την οδήγησαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην επάνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μια προσπάθεια που χτίστηκε από τα πενιχρά των φιλάθλων και γιγαντώθηκε από την οικονομική διάθεση μιας σπουδαίας παρέας επιχειρηματιών. Κι όλα αυτά δικαιώθηκαν και επιβραβεύτηκαν στον αγωνιστικό χώρο με την άοκνη δουλειά των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και όλων όσων συντελούν σήμερα την ομάδα του Π.Σ. Βέροια. Και είμαστε βέβαιοι πως η φετινή επιτυχία είναι μόνο η αρχή…

Ως πρώην, πλέον, προσωρινή Διοίκηση του ΓΑΣ Βέροια και συγκεκριμένα οι κ.κ. Μιχάλης Σακαλής, Γιώργος Κουτσιώνης, Κώστας Τσιμόπουλος, Βύλλης Γαλανομάτης, Γιώργος Αράβας, Γιάννης Ιωαννίδης, Κώστας Ασλάνογλου, Βασίλης Αράβας, Διαμάντης Στέργιος, όπως επίσης και οι παράγοντες Δάνος Φιλιππίδης και Φιλάρετος Καζαντζίδης που κατέθεσαν το αίτημα διορισμού προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο, εκφράζουμε την ηθική ικανοποίηση των προσπαθειών μας που δικαιώθηκαν σε μεγάλο βαθμό, την ευαρέσκειά μας για την ανοδική πορεία της ομάδας και συγχαίρουμε τους συντελεστές της ανόδου.

Επίσης εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ-ΠΑΕ Βέροια ο οποίος θεσμικά συμμετείχε στην προσπάθεια αναγέννησης της «βασίλισσας» του βορρά από την τέφρα της, καθώς και όλους όσους βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο.

Έχουμε χρέος όλοι μας να σταθούμε πλάι στην σημερινή διοίκηση και τις επιλογές της και σύντομα να ξαναζήσουμε τις μεγάλες και ενδοξότερες στιγμές της αγαπημένης μας Βέροιας.

Για την πρώην Προσωρινή Διοίκηση του ΓΑΣ Βέροια
Ο Πρόεδρος Μιχάλης Σακαλής 

Ο Γεν. Γραμματέας Κώστας Τσιμόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ