Quantcast

http://picasion.com/

Στην «Freskon» χτυπάει η καρδιά της Ημαθίας - Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Όλος ο επιχειρηματικός & πολιτικός κόσμος ήταν εκεί
Στη Θεσσαλονίκη χτυπά η καρδιά των εξαγωγέων φρούτων από την Ημαθία. Δεκάδες έμποροι από τη Βέροια, τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια συμμετέχουν στην έκθεση «Freskon» που αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός Φρούτων
και Λαχανικών που διεξάγεται στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Διοργανώνεται από την ΔΕΘ - Helexpo στο Διεθνές, με χιλιάδες επισκέπτες από Ευρώπη και Αμερική. Η «Freskon» είναι μία καθαρά επαγγελματική έκθεση που κατάφερε σε τέσσερα μόλις χρόνια να γίνει ο στρατηγικός σύνδεσμος ανάμεσα στις εταιρείες που διακινούν φρέσκα φρούτα & λαχανικά και τις διεθνείς αγορές.
Πρόκειται ουσιαστικά για ένα διεθνές σημείο συνάντησης εταιρειών, παραγωγών και εμπόρων μέσα από το οποίο επιτυγχάνεται η ανάπτυξη του εμπορίου και των εξαγωγών, η ανάδειξη εξαιρετικών προϊόντων φρούτων και λαχανικών και η διεύρυνση συνεργασιών μέσα από μια ποιοτική εκθεσιακή διοργάνωση, πρόγραμμα B2B συναντήσεων, διεθνή συνέδρια, παράλληλες εκδηλώσεις, παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων, ομιλίες, κλπ. Η Freskon αποτελεί βασικό εργαλείο ανάπτυξης των επιχειρήσεων για τη διακίνηση φρέσκων φρούτων και λαχανικών της ευρύτερης περιοχής προς την παγκόσμια αγορά και αντίστροφα. Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του veriotis.gr:




  





















4 σχόλια:

  1. Η αλήθεια θα φανεί τον Σεπτέμβριο. Να δούμε τις τιμες της Εκκαθαρισης και σε ποια κατάσταση θα βρεθούν τα ταμεία των Συνεταιρισμων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο Σεπτεμβριο ρε παλικαρι μου μια παροιμια λεει το λυκο το βλεπεις το ντορο ψαχνεις???? Γεμησε μια φωτο με λαμογια παραπανω?? Εδω πρωιν λογηστες και πρωιν αγροτες εγιναν " εργοστασιαρχες" κοματοσκυλα και τα χαιβανια οι αλλοι απο κατω που τους διαφεντευουν τους χτυπανε παλαμακια αντι να τους αρχισουν στα χαστουκια!! Ξυπνατε ζωα!!! Για τους αγροτες μηλαω!! Εχετε νεα παιδια στης ταξεις σας ικανοτατα να σας βγαλουν απο εκει που εισαστε!!! Εσεις μονο πρεπει να σπρωξετε τα λαμογια και να καθαρισετε τους σταυλους του αυγαια απο το χωρο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ καλα τους (μας) τα λες!!! αλλα μαλλον δεν υπαρχει λυση. οι τιμες θα ειναι αυτες που ειναι και ισως δουμε και χειροτερα και αυτοι που θα ασχολουνται με τους συνεταιρισμούς θα είναι περιπου ο ιδιοι ή παρομοιοι.

      Διαγραφή
  3. Οι Τούρκοι από την Τουρκία είναι χιλιόμετρα μακριά και δεν μας ενοχλούν σε τίποτα. Αλλά με τους τοπικούς Τούρκους αυτούς που μας κλέβουν το Μοχθο και το Κόπο μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος πως μπορούμε να τους ΠΟΛΈΜΗ ΣΟΥ ΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ