Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φωτιά σε διαμέρισμα ηλικιωμένου στον Προμηθέα

«Άρπαξε» ο απορροφητήρας
Αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Προμηθέα στη Βέροια, από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα τριώροφης οικοδομής. Ήταν γύρω στις 4:30 το μεσημέρι της Πέμπτης 11/4, όταν η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για φωτιά σε
διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου όπου διέμενε ένας ηλικιωμένος άνδρας, στην οδό Σαράφη, κοντά στο 2ο Γυμνάσιο Βέροιας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, η φωτιά προκλήθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος και συγκεκριμένα από τον απορροφητήρα και γρήγορα επεκτάθηκε στα ξύλινα ντουλάπια.
Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των οικείων του, ο ηλικιωμένος απομακρύνθηκε από το σημείο όπου είχε ξεσπάσει η φωτιά, πριν συμβούν τα χειρότερα, ενώ άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, όπου έσπευσε στο συμβάν με δύο οχήματα και 7 άνδρες και κατάφερε να σβήσει τη φωτιά πριν αυτή επεκταθεί, προκ
αλώντας εκτεταμένες ζημιές στο διαμέρισμα. Ευτυχώς ο ηλικιωμένος αν και σοκαρισμένος, είναι καλά στην υγεία του, ενώ δεν χρειάστηκε η συνδρομή του ΕΚΑΒ. Δείτε φωτογραφίες:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ