Quantcast

http://picasion.com/

Η φάση που δίχασε τη Βέροια - Πέρασε ή όχι την γραμμή;

Χαμός στον αγώνα Τριπόταμος - ΑΕΠ
Φέρτε επιτέλους το VAR
Χαρακτηρίστηκε ως το «Ελ Κλάσικο» στο τοπικό πρωτάθλημα της Ημαθίας. Η αναμέτρηση του Τριποτάμου κόντρα στους Πόντιους αποτέλεσε την κορυφαία ποδοσφαιρική αναμέτρηση, με τους θεατές να
παρακολουθούν έναν συναρπαστικό αγώνα με διαδοχικές εναλλαγές συναισθημάτων. Οι Πόντιοι στο πρώτο ημίχρονο έκαναν «πάρτι» στο αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν με 0-3, ωστόσο στην επανάληψη ο Αστέρας μ' ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ, ισοφάρισε σε 3-3. Μάλιστα, στο 93 λεπτό της συνάντησης παρ' ολίγον να πάρει τη νίκη. Ο Βούλγαρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, με την μπάλα να καταλήγει στο έδαφος.
Το ερώτημα παραμένει ανοιχτό για το αν πέρασε την γραμμή ή όχι. Πάντως, ο διαιτητής σε συνεννόηση με τον επόπτη έδειξαν «παίζετε». Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως εδώ και δύο ημέρες, το ποδοσφαιρικό κοινό της Ημαθίας έχει διχαστεί. Άλλοι αναφέρουν πως η μπάλα πέρασε την γραμμή και άλλοι πως δεν υπάρχει γκολ. Φέρτε επιτέλους το VAR και στα γήπεδα της Βέροιας φωνάζουν κάποιοι οπαδοί. Μάλλον δεν έχουν κι άδικο... Δείτε την επίμαχη φάση:



1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ