Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κυριακή στο χωριό» έκανε στάση σήμερα στο Μακροχώρι

Το Μακροχώρι Βέροιας επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή των Βαΐων η Μαρούλα Μαλιαχόβα και η εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό», που μεταδίδεται κάθε Κυριακή και ώρα 13:30 στην ΕΡΤ3. Από νωρίς το πρωί, στο σημείο που θα πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα, στο προαύλιο του Ιερού Ναού απέναντι από το πρώην Δημαρχείο, έφτασε το συνεργείο της εκπομπής, στήθηκαν οι κάμερες και τα τραπέζια, που γέμισαν με φρούτα, χειροποίητα αλμυρά και γλυκά εδέσματα, τοπικό κρασί και τσίπουρο. 
Η παρουσιάστρια της εκπομπής συνομίλησε με ανθρώπους της περιοχής για θέματα πολιτισμού, παράδοσης, ιστορίας και γαστρονομίας, ενώ την εκπομπή έντυσαν μουσικά και χορευτικά τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου.
Τα γυρίσματα ήταν πολύωρα και ολοκληρώθηκαν νωρίς το απόγευμα, με τους συμμετέχοντες -και όλους εμάς- να ανυπομονούμε την προβολή του επεισοδίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ