Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Συρμούλα

Κομψή, δυναμική και με καθαρό πολιτικό λόγο η Συρμούλα Τζήμα κατάφερε να στρέφει επάνω της όλα τα βλέμματα στην πολιτική εκδήλωση της ΝΔ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 31 Μαρτίου στον Κινηματοθέατρο του «ΣΤΑΡ». Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό
«Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη» της Γεωργίας Μπατσαρά, προλόγισε τον Πρόεδρο της ΝΔ και ήταν μια από τους βασικούς συντελεστές της άρτιας οργάνωσης της εκδήλωσης. Στην φωτογραφίες διακρίνεται η κ. Τζήμα, μαζί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Βουλευτή Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Παναγιώτη Παλπάνα και την υποψήφια δήμαρχο Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά. Αξίζει να σημειωθεί πως στο περιθώριο της εκδήλωσης η Συρμούλα, όπως την αποκαλούν φίλοι και υποστηρικτές, είχε ενδιαφέρουσες συνομιλίες με τους δύο ευρωβουλευτές Γιώργο Κύρτσο και Μαρία Σπυράκη.









3 σχόλια:

  1. Μήπως αυτή έπρεπε να κατεβάσουν για υποψήφια δήμαρχο ; Μήπως έτσι θα ήταν λιγότερα τα προβλήματα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόση ευτυχία πια.. .πηγαζει ανεξέλεγκτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ