Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκδήλωση στη Βέροια ταξίδεψε... Κούβα!

Εκδήλωση με αφορμή τα 60 χρόνια της Κουβανικής Επανάστασης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6/4 στο Foyer της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια, με ομιλητή τον Νίκο Μόττα, Γενικό Γραμματέα του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την εφημερίδα «Η Άλλη Άποψη», δεν τράβηξε μόνο το ενδιαφέρον των Βεροιωτών που γέμισαν την αίθουσα, αλλά των Κουβανών, καθώς η εκδήλωση «ταξίδεψε» μέσω διαδικτύου στη μακρινή χώρα της Καραϊβικής, με την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και το ειδησεογραφικό πρακτορείο Prensa Latina που απευθύνεται σε ολόκληρη την Λατινική Αμερική, να δημοσιεύουν το κείμενο του ρεπορτάζ και φωτογραφίες από την εκδήλωση. Για του λόγου το αληθές, ακολουθούν τα σχετικά link:

Υπουργείο Εξωτερικών της Κούβας







Ειδησεογραφικό πρακτορείο Prensa Latina








1 σχόλιο:

  1. .....αν πας στην Κούβα (εγώ πήγα) παρακαλάνε να ξεχάσουν την επανάσταση και να έρθει το δολάριο και το ευρώ για να δουν καμία άσπρη μέρα, και εμείς έχουμε εδώ τα απομεινάρια του Στάλιν με την δεξιά τσέπη να ονειρεύονται επαναστάσεις κτλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ