Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας σε... τίτλους

Διπλή παραίτηση εξ αριστερών, «χορηγοί» υποψηφίων και πολιτικό bullying
Με μια ακόμα παραίτηση ξεκίνησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, η 7η κατά σειρά για το 2019, που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, απόγευμα Δευτέρας 8 Απριλίου 2019, στο
Δημαρχείο της πόλης. Η «βόμβα» αυτή τη φορά ήρθε από την παράταξη του Δημάρχου και συγκεκριμένα εξ... αριστερών του, από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πέτρο Τσαπαρόπουλο. Οι επικεφαλής των παρατάξεων, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, πήραν το λόγο στην προ ημερησίας διάταξη, καταθέτοντας απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αρχής γενομένης από τον Δήμαρχο Βέροιας.

  • Στα εκλογικά και τις αλλαγές που φέρνει ο Κλεισθένης αναφέρθηκε αρχικά ο Δήμαρχος, τον αριθμό των σταυρών προτίμησης, τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων συμβούλων στα ψηφοδέλτια, την ποσόστωση των γυναικών αλλά και τα πιο... τζιζ, ο τρόπος προβολής των υποψηφίων, οι δαπάνες προβολής τους στα ΜΜΕ, αλλά και οι «χορηγοί» τους.
  • Την ανταπόκριση της πρότασής του στην τοπική κοινότητα Πατρίδας κατά 4/5, για ενιαίο ψηφοδέλτιο τοπικών κοινοτήτων, ανακοίνωσε ο Αντώνης Καγκελίδης, εκφράζοντας την ελπίδα του να βρει ανταπόκριση και σε άλλες τοπικές κοινότητες. 
  • Εκδηλώσεις πολιτικού φανατισμού και αντισυγκέντρωση μίσους χαρακτήρισε ο Νίκος Μπέκης την πολύ μικρή όπως τη χαρακτήρισε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ελιά, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Υπουργού Νίκου Παππά, λέγοντας μάλιστα πως και ο ίδιος βιώνει το φανατισμό από ακροδεξιά στοιχεία για την άποψή του για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
  • «Καταδικάζουμε το φασισμό αλλά θύματα bullying είναι και αυτοί που διαφωνούν με τη Συμφωνία, που έχουν κατηγορηθεί ως ακροδεξιοί», απάντησε ο Γιώργος Σοφιανίδης.
  • «Με οδηγούν στη συνέντευξη τύπου», είπε ο Στέργιος Διαμάντης, με αφορμή την προεκλογική παρουσίαση προγράμματος από συνδυασμούς, που όπως είπε, κατηγορούν τη δημοτική αρχή πως δεν κάνει πράγματα που ήδη όμως κάνει. «Να παρουσιάσουμε τις δράσεις μας και τι προγραμματίζουμε, να τους φρεσκάρουμε τη μνήμη». 
Κατά τα άλλα... ακολουθούν άλλα 66 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Καλή συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ