Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπέλλα για τον τρόμο στη Σρι Λάνκα: «Ήταν μια τραγωδία»

Το μοντέλο από τη Βέροια βρισκόταν στη Σρι Λάνκα, για επαγγελματικούς λόγους, όταν έγινε η τρομοκρατική επίθεση με τις εκρήξεις σε οκτώ σημεία, που κόστισε τη ζωή σε 290 ανθρώπους, ενώ άλλοι 500 τραυματίστηκαν. Η Ιωάννα Μπέλλα στάθηκε τυχερή, καθώς βρισκόταν στην άλλη πλευρά του νησιού.
Ακόμη κι εκεί όμως, ο κόσμος ήταν σε κατάσταση πανικού. «Επικρατεί αναστάτωση, φόβος. Ήταν μια τραγωδία. Φεύγουν από τα ξενοδοχεία, ακυρώνουν πτήσεις. Ο κόσμος είναι πολύ φοβισμένος αυτή τη στιγμή. Υπήρχε παρουσία της αστυνομίας παντού», ανέφερε στον ΑΝΤ1 το μοντέλο. «Φοβούνται ακόμη και για αυτή την πλευρά του νησιού μη γίνει κάτι τέτοιο.
Ήρθαν αστυνομικοί μέσα στο ξενοδοχείο και μας είπαν καλύτερα να μην βγούμε για κάποιες ώρες», συμπλήρωσε η Ιωάννα Μπέλλα, που έπειτα από την τραγωδία αποφάσισε να γυρίσει νωρίτερα στην Ελλάδα και θα αναχωρήσει από τη Σρι Λάνκα τη Μεγάλη Τρίτη.

3 σχόλια:

  1. Κακόμοιρο κορίτσι τι τραβάς και εσύ, σε συμπονάμε όλοι μας στην Βέροια, μαζί και τα μοσχάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άραγε γνωρίζεις οτι εχει και μοσχάρια με 2 πόδια;;;
    Ή απλός κανεις σχόλια πικρόχολα;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εχει ανάγκη η συγκεκριμένη κοπέλα απο συμπόνια!!!
    Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ