Quantcast

http://picasion.com/

Αστυνομικοί από τη Βέροια συνέλαβαν εμπόρους ναρκωτικών

Κατασχέθηκε μισό κιλό κοκαΐνη και 24.000 ευρώ
Για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν προχθές το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, 3 αλλοδαποί ηλικίας 24, 30 και 43 ετών, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων των αστυνομικών, εντοπίστηκαν ο 24χρονος με τον 30χρονο τη στιγμή που παραλάμβαναν από τον 43χρονο μία συσκευασία που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 533 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα και σε έρευνες που ακολούθησαν σε 2 σπίτια που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· ποσότητα κάνναβης βάρους 130 γραμμαρίων,
· 2 μικροσυσκευασίες (φιξάκια) με κοκαΐνη βάρους 1,3 γραμμαρίων,
· 8 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και
· το χρηματικό ποσό των 24.180 ευρώ το οποίο ήταν επιμελώς κρυμμένο σε έπιπλο του σπιτιού.

Επιπλέον κατασχέθηκε και όχημα που χρησιμοποιούσε ο 43χρονος ως μέσο απόκρυψης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τους οποίους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ