Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντίστροφη μέτρηση στη Βέροια για τον «τελικό» του Ευόσμου - Μεγάλη εκδρομή των φιλάθλων

Αντίστροφα μετρούν άπαντες στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» για τον... τελικό της Κυριακής στο γήπεδο του Ευόσμου, κόντρα στον τοπικό Αγροτικό Αστέρα. Οι «κυανέρυθροι» με νίκη ή ισοπαλία κόβουν πρώτοι το νήμα στον δεύτερο όμιλο και «σφραγίζουν» την επάνοδό τους στην Football League, την
οποία θέλουν να πανηγυρίσουν με τους πολλούς φιλάθλους τους που αναμένεται να βρεθούν στο πέταλο του «Δ. Κοντικάκης».
Αγωνιστικά, ο Σάκης Θεοδοσιάδης προετοιμάζει την ομάδα του με μοναδικό στόχο τη νίκη. Στα θετικά για τον τεχνικό της Βέροιας είναι η επάνοδος του Μουχάλη που εξέτισε την ποινή του, ενώ αντίθετα αμφίβολη είναι συμμετοχή των Χαντζάρα, Μυλωνά και Λεφίδη που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Μεγάλη Εκδρομή Φιλάθλων
«Ο Σύνδεσμος φιλάθλων Βέροιας Queen's Boyz ενημερώνει τους φιλάθλους της πόλης μας, ότι διοργανώνει εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας στις 14/04/2019 με τον Αγροτικό Αστέρα.
Πάμε για να ζήσουμε την ιστορική στιγμή και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί με τα αδέρφια μας από το Club Salonica, την επίτευξη του στόχου μας.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στη σελίδα μας στο fb και στα τηλεφωνά 6987958592 και 6973982968.

ΒΕΡΟΙΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ Β' ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ»
QUEEN'S BOYZ - ΘΥΡΑ 4 - QUEEN'S BOYZ SALONICA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ