Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων

Πότε κλείνουν για καλοκαίρι τα Γυμνάσια και πότε τα Λύκεια;
Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων οι ημερομηνίες λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2018 - 2019. Λαμβάνοντας υπόψη μια σειρά διατάξεων νόμων, υπουργικών αποφάσεων, προεδρικών διαταγμάτων αλλά και τη διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών και την απώλεια ημερών που αυτή συνεπάγεται, ορίστηκε ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2018−2019:

α. Η Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας. 

β. Η Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ