Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτά είναι τα εκλογικά κέντρα των υπ. δημάρχων Βέροιας - Δείτε πού έκλεισαν

Ετοιμάζονται τα «στρατηγεία»
Μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Βέροιας ετοιμάζονται να ανοίξουν τα εκλογικά τους κέντρα, που κατά την επίσημη προεκλογική περίοδο θα αποτελέσουν τα «στρατηγεία» των συνδυασμών τους. Η επιλογή,
όπως είναι λογικό, θα πρέπει να γίνει ανάμεσα σε χώρους που βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της πόλης και να τους «πιάνει» εύκολα το μάτι των περαστικών και εν δυνάμει ψηφοφόρων τους, να είναι αυτό που λέμε... «μαγαζί γωνία». Μετά από συσκέψεις, συναντήσεις, ραντεβού και διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες των ακινήτων, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Βέροιας κατέληξαν στις παρακάτω επιλογές:
Το εκλογικό κέντρο του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη θα βρίσκεται στην οδό Ελιάς, ακριβώς λίγα μέτρα από την Πλατεία της Ελιάς. Είναι το ίδιο ακίνητο που χρησιμοποίησε και στις δημοτικές εκλογές του 2014.



Το εκλογικό κέντρο του επικεφαλής της «Προτεραιότητας στον Πολίτη» Αντώνη Μαρκούλη θα βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο επί της οδού Ελιάς. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δικηγόρος έκλεισε το πρώην καφέ «Chocolat» Ελιάς και Παστέρ γωνία.



Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Συνδημότες» του υποψηφίου δημάρχου Παύλου Παυλίδη θα βρίσκεται σ' ένα πολυσύχναστο σημείο επί της οδού Βενιζέλου, λίγο πριν τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση. 



Το εκλογικό κέντρο της Γεωργίας Μπατσαρά θα βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως. Ένας μεγάλος χώρος που έχει χρησιμοποιηθεί και άλλες φορές κατά το παρελθόν για τον ίδιο λόγο.


Ο μοναδικός υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας που δεν έχει κλείσει ακόμα το εκλογικό του κέντρο είναι ο Ιωάννης Παπαγιάννης. Όπως ανέφερε, βρίσκεται ακόμα σε διαπραγματεύσεις και πολύ σύντομα θα καταλήξει στο χώρο που θα το στεγάσει.

Το εκλογικό κέντρο του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιώργου Μελιόπουλου θα είναι επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου εκεί δηλαδή που βρίσκονται και τα γραφεία του κόμματος του ΚΚΕ.



    1 σχόλιο:

    1. Προφανώς ...λεφτά υπάρχουν, αλλιώς θα πήγαιναν όλοι να ανοίξουν εκλογικά κέντρα στον Προμηθέα και την Κυψέλη...

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ